Всички смартфони на Nokia, представени от HMD Global от началото

...
Всички смартфони на Nokia, представени от HMD Global от началото
Коментари Харесай

Смартфоните на Nokia, които ще се обновят до Android P

Всички смарт телефони на Nokia, показани от HMD Global от началото на 2017 година до през днешния ден, обезпечено ще бъдат актуализирани до Android P. Представители на компанията оповестиха това по време на събитието #ChargeUp, протекло на 29 май в Москва.
Ето и листата със смарт телефоните , които ще бъдат актуализирани до най-новата версия на мобилната операционна система Android – Android P:
Nokia 1Nokia 2Nokia 2.1Nokia 3Nokia 3.1Nokia 5Nokia 5.1Nokia 6Nokia 6.1Nokia 6XNokia 7 PlusNokia 8/8 Sirocco
Интересно е, че не всички мобилни устройства от този лист работят с най-актуалната версия на операционната система. Представителите на компанията обясниха, че всички модели в началото ще бъдат актуализирани до Android 8.1 Oreo, и чак по-късно ще получат обновяванията до Android P. Очаква се деветата итерация на новата Оценка за съвместимост да излезе не по-късно от месец декември тази година.

По време на събитието #ChargeUp, което тази година Nokia организира в Москва, бяха показани три нови смарт телефона: Nokia 2.1, Nokia 3.1 и Nokia 5.1, които са оборудвани с хардуер от междинен клас. Благодарение на това, цената на новите мобилни устройства е приятна за потребителите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР