Всички си спомняме фиаското, което Дани Петканов и Алекс Богданска

...
Всички си спомняме фиаското, което Дани Петканов и Алекс Богданска
Коментари Харесай

Разводът е вече факт! Алекс и Дани разтрогнаха брака си, ето кой ще се грижи за Габриел

Всички си спомняме фиаското, което Дани Петканов и Алекс Богданска направиха преди няколко години, когато се разделиха обществено. След това направиха една бърза женитба във Vip Brother, само че много хора бяха срещу повторното им обвързване.

На доста хора им беше ясно обаче, че е въпрос на време двамата още веднъж да се разделят. Семейство Петканови към този момент публично не съществува, настояват разнообразни източници. 

Виж още: " Викторе, прекаляваш ": Голата фотография на ергена, която обикаля нета

Алекс и Дани се били развели бързичко, само че решили на този стадий да запазят новината в загадка. Дани даже разгласява на стори в Instagram фотография от съда, само че малко по-късно я изтри. 

Добрата вест е, че Дани и Алекс са си поделили грижите за Габриел. Двамата може и да са разграничени, само че неотдавна са били видяни да се разхождат на " Витошка " със сина им.

Публичните разправии сред Алекс и Дани започнаха още през 2021 година Тогава двамата разкриха, че Алекс желае да купи със лични пари нов апартамент, а Дани беше срещу. Видеото им стана супер viral, само че изглеждаше, че са намерили решение на този проблем.

Виж още: И Ина Гаярдо постави силикон! Певицата се изфука незабавно с новия бюст

След това последва двойна пластична интервенция, на която се подложиха някогашните съпрузи. В нета обаче ги спукаха от бъзици, а това се било отразило на връзката им. Наши източници настояват, че публичната реакция и обидите, че Дани бил " чехльо ", са една от аргументите за финалното решение.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР