Всички си мислим, че старческите домове са едни тъжни места,

...
Всички си мислим, че старческите домове са едни тъжни места,
Коментари Харесай

Палави баби в старчески дом си спретнаха парти със секси сервитьори

Всички си мислим, че старческите домове са едни тъжни места, в които възрастните хора не се усещат доста добре, само че това не е по този начин. Или най-малко не във всички сходни домове. Доказва го едно такова институция в Есекс, Англия, което прави всичко допустимо, с цел да сбъдне фантазиите и да извърши желанията на своите жители.

От дома набират средства, които отиват за специфичен фонд "Желания " и от тях се взима единствено, с цел да се извърши желанието на някоя от дамите, които живеят там.
 Със силата на българския мед разгласявам ръцете ви за супер меки Edna предлага Със силата на българския мед разгласявам ръцете ви за супер меки
Един ден 11-те възрастни дами от вкъщи вземат решение, че желаят да повикат група от сексапилни мъже, които да им сервират вечерята и да влязат в ролята на техни икономи.

Инициаторка на палавата концепция е 89-годишната Джоан Корп.

Винаги, когато я питахме какво желае, Джоан отвръщаше, че желае мъж. Ето за какво не бяхме сюрпризирани, когато ни показа какво е специфичното ѝ предпочитание. Допитахме се и до останалите, които бяха много въодушевени от концепцията. Така се взехме решение да го създадем, потърсихме онлайн и открихме група момчета, които оферират сходни услуги, споделят от вкъщи

Така възрастните дами са се насладили на вечеря, сервирана от съвсем голи мускулести мъже, които по-късно са им създали и масаж. Момчетата са били помолени и да "пофлиртуват безобидно " с дамите, а те са били на седмото небе от вниманието, което са получили.

Бабите са повикали на вечерята и своите дъщери и внучки.

 баби Essex Gazette / SWNS.com

Най-възрастната обитателка на дома, 99-годишната Дол Дженкинс споделя, че е харесала изненадата извънредно доста и е поръчала на момчетата да се върнат за 100-годишния ѝ празник.

Самите момчета също са се забавлявали през цялата вечер и са се радвали същински, че могат да разнообразят най-малко малко всекидневието на тези дами.

Вижте още фотоси от щурата вечер ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР