Всички щастливи семейства си приличат. Всяко нещастно семейство е нещастно

...
Всички щастливи семейства си приличат. Всяко нещастно семейство е нещастно
Коментари Харесай

Рецепти за семейно щастие от психолога на „Смени жената”

" Всички щастливи фамилии си наподобяват. Всяко нещастно семейство е нещастно посвоему ", споделя Толстой при започване на романа " Ана Каренина ". Рецепти за фамилно благополучие има. Някои от тях разкри в предаването „ Тази събота и неделя” психологът в новия сезон на риалити формата " Смени дамата " Елена Димитрова-Ангелова.

„ Една от тайните съставки е да одобряваме предишното на колегата си такова, каквото е. Когато имаме връзка, а в това време има яд, горест, неприемане – усеща, които ни тежат от предишна връзка – това е едно напрежение в двойката, което няма по какъв начин да способства за отношенията”, описа психологът.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Или взимаме колегата е с неговото минало, или нямаме право да се изненадваме, че има такова, откакто то е било показано преди да влезем във връзката”, добави Ангелова.

Друга загадка съставна част са възприятията – нужно е да признаваме и да зачитаме личните усеща и тези на колегата ни.
" Смени дамата " започва на 27 февруари Всяка сряда вечер от 21 часа шоуто ще подчертава върху "тайната съставна част " за сполучливите връзки на разнообразни фамилии
„ Много постоянно обаче ставаме прочувствени дървета във връзките си, тъй като сме приели, че би трябвало да бъдем дистанцирани, с цел да може да изглеждаме съществено. Учени сме, че в случай че сме същински, няма да ни харесат изключително. И това е насаждано от детството”, разяснява още психологът.
Промени ли се фамилията на Христина и Здравко след присъединяване в „ Смени дамата ”? Двойката е позната от едно от първите телевизионни риалити излъчвания
Хубаво е да има непоклатимост в връзките, само че да не липсват и изненадите. Да бъдем непредсказуеми е разковничето да не се повяват огромни проблеми. Предсказуемостта се трансформира в сивота.

Добре е да прекарваме време сами, както и с приятелите си, а освен с колегата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР