Всички шофьори в България ще могат да се възползват от

...
Всички шофьори в България ще могат да се възползват от
Коментари Харесай

Отстъпка за гориво за всички шофьори у нас

Всички водачи в България ще могат да се възползват от отстъпка за гориво. Това е част от пакетът с антикризисни ограничения на кабинета, който беше разгласен през днешния ден. 

В него са планувани разнообразни обезщетения поради високите цени на горивата.

Всички жители до края на годината ще могат да се възползват от отстъпка в размер на 25 ст./л. за бензин 95 и дизел, метан и пропан-бутан на всяко зареждане, осведоми Dariknews.bg.

25-те стотинки ще се отнасят за горивата, които са най-ниски за дадения клас - А95 без добавки и дизел без добавки, посочи вицепремиерът Асен Василев. Те ще се управляват непосредствено от скица пре бензиностанциите, т.е. жителите ще заплащат по-малко. Има два разновидността, които следва да се уточнят със самите бензиностанции. 

- Да се издава фактура за физическо лице;
- Да се управлява по длъжностен път с спомагателна информация към Национална агенция за приходите.

Отстъпката ще влезе в действие от 1 юли и ще важи до края на годината. 

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bgПо тематаКак мамят с горивата на бензиностанциите отстъпка водачи горива .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->