Всички се сещаме за онези моменти от червените килими по

...
Всички се сещаме за онези моменти от червените килими по
Коментари Харесай

Може и да са звезди, но дизайнери са отказвали на тези знаменитости тоалети! Ето защо

Всички се сещаме за тези моменти от алените килими по разнообразни събития - награди, фестивали, дефилета, на които някоя звезда гордо театралничи с тоалет, дело на фамозен дизайнер. 

Виж още: Няма място за обич! Звездите, чиято кариера им е коствала сантиментални връзки

Но знаете ли, че значително дизайнери са отказвали на значително холивудски звезди да ги облекат. И историите зад това са прекомерно любопитни! Ето ги и тях.

Ашли Греъм

Става въпрос за Met Gala през 2016 година, когато Ашли Греъм просто не отива на събитието. " Не можах да намеря дизайнер, който да ме облече. А в същото време не можеш да се появиш на такова събитие по тениска и дънки. 

Виж още: Герои от сериали, с които бихме били другари в действителния живот 

Бионсе

Ето, че се е случвало и на най-големите и известните. Бионсе е признавала, че ѝ е било мъчно да откри дизайнер, който да облече нея и другите девойки от Destiny's Child. Просто нямало бранд, който да желае да " облече четири чернокожи, кънтри девойки с извивки ", разказвала е Бионсе. " А в същото време не можехме да си позволим дизайнерски рокли. Майка ми я гониха от всеки магазин в Ню Йорк ", признавала е Бионсе.

Cardi B

Наскоро пред TeenVogue рапърката призна, че нееднократно е била отхвърляна от дизайнери - както фамозни такива, по този начин и от вид Instagram бутици. Всичко това се случвало в зората на славата ѝ. " Просто трябваше да се потвърждавам пред всевъзможни хора ", съобщи тя. Затова и през днешния ден, когато прави колаборации с марки, Cardi B гледа марките да са налични за почитателите ѝ.

Виж още: Банкер, стюардеса, продавач: какво са работили едни от най-известните български инфлуенсъри 

Клоуи Кардашиян

Въпреки че към този момент е била известна, реалити звездата е имала проблеми с това да бъде обличана за огромни събития. Всичко това завършило, когато отслабнала. " Цялото внимание беше към Ким и Кортни, аз бях прекомерно огромна задача за стилистите и те в никакъв случай нямаха нищо уместно за мен ", признавала е тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР