Всички са фокусирани върху правителствената криза в момента. Тъй като

...
Всички са фокусирани върху правителствената криза в момента. Тъй като
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Костадинов: България се намира в правителствена криза

Всички са фокусирани върху държавната рецесия сега. Тъй като това е словосъчетанието, което настойчиво се заобикаля да се загатва по медиите. България се намира в държавна рецесия.Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews: 

Скоро ще има развръзка, даже и този вулгарен политически театър да продължи.

Идват европейските избори, започнахме определянето на номинациите на депутатите. Номинират се хора, които дават отговор на 3 критерии – да са родолюбци, да са открити и демократични политици, да са експерти и специалисти. Европейски Съюз в този си тип е рисков за Европа и за нас българите, като едни от най-старите европейци. Той би трябвало да бъде реформиран напълно. Европа се разделя изрично не на две, а на три скорости. България е застрашена да бъде изблъскана в периферията и около мигрантския напън може да се превърнем в буфер. Това ще обрече българските жители на изгубване. Ние ще изпратим дейни хора, а не политически пенсионери. Дали изборите ще са 2в1 или през седмица или две – няма никакво значение. Обществото обезверено желае избори, те са тези, които ще пречистят средата. Истината е тъкмо противоположното на това, което споделят лизачите, които обикалят студията, ние имаме непогрешим политически компас, съобщи още Костадинов.

 

SafeNews припомня, че кандидатът за министър-председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел върна осъществен мандата на президента Румен Радев в президентството. Тя показа пред президента предложение за състав на Министерски съвет и изясни, че осъзнава какъв брой огромна е отговорността пред нея и нуждата България да има държавно управление. Малко по-късно вечерта от ПП-ДБ излязоха с остра реакция и смъкнаха доверието си от Габриел, а претенденти за министри от групировката си направиха отказ, защото обявиха, че посоченият от нея проектосъстав на кабинета не е координиран и утвърден от тях и го дефинираха като провокация и машинация. Последва замяна на задочни реплики.

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР