Всички са чували за любовта от пръв поглед, а някои

...
Всички са чували за любовта от пръв поглед, а някои
Коментари Харесай

Фазите, през които преминава влюбването на мъжа

Всички са чували за любовта от пръв взор, а някои даже са сигурни, че сами са я претърпели. Трябва обаче да ви разочароваме: процесът на влюбването напълно не протича толкоз скоростно, колкото евентуално си мислим. Особено при мъжете, защото те така и така по-трудно осъзнават възприятията си. Нужно им е известно време, до момента в който същински се влюбят в дамата и я изберат за своя половинка. Навярно не една дама е забелязвала, че първоначално нещата се развиват по-бавно.

При множеството мъже процесът на влюбването минава през следните 4 етапи:

1. Физическата фаза

В тази фаза от най-голямо значение са външността и физическото, или половото привличане. Мъжът  „ души “ дамата в същинския смисъл на думата и търси химията. Намира я за вълнуваща и атрактивна и в тази фаза даже може да прави секс с нея, без да има усеща.

Преминаваме към прочувствената фаза:

2. Емоционалната фаза

Но в един миг мъжът ще усети отсъствието й, когато не е до него. Това значи, че последователно се усеща притеглен от нея и като човек и техните диалози му липсват. Мисли си за прекараното време дружно и за страстите, които е изпитал. Чувства, че стартира да се привързва и даже да ревнува, когато тя приказва за други мъже.

Ето по какво да познаете третата фаза на влюбването:

3. Умствената фаза

Вече е вдлъбнат до уши – само че към момента не е влюбен. На този стадий доста мъже стартират да си вършат равносметка и умишлено или неумишлено съпоставят нейните качества и ценностна система със своите. Проверяват дали двамата си пасват и като характери. Открият ли задоволително общи черти, сходства и прилики във възгледите, минават към последната фаза.

Ако стигнете до последната от четирите етапи, връзката ви в действителност става сериозна.

4. Духовната фаза

Последната фаза, през която минават както мъжете, по този начин и дамите, е духовната. След като сполучливо я преодолеете, към този момент може да се смятате за двойка. Сега мъжът е подготвен да стартира сериозна връзка с дамата на сърцето си и сред двамата може да се зароди същинска обич. Предстои им да събират красиви взаимни прекарвания и да задълбочават връзките си, а по този метод да градят и общото си бъдеще.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР