Всички причини да изберете букмейкъра Winbet за залози на eSports

...
Електронните спортове са широко обсъждана тема поради покачващия се интерес
Коментари Харесай

Електронните спортове са широко обсъждана тема поради покачващия се интерес и увеличаването на наградните фондове на турнирите. Има множество състезания всяка година, които предлагат дуели в различни категории – спорт, стратегии, батъл арени и т.н. Поради все по-голямата зрителска аудитория в букмейкъра Winbet се появиха атрактивни eSports залози. Регистрираните потребители дават своите предвиждания за събитията, които предстоят или вече са започнали, и печелят при точни прогнози.

Пряко предаване на eSports

Ако планирате участие в WinBet залози на електронни спортове, трябва да сте наясно с предимствата на платформата. Най-важното сред тях е наличието на Live Stream.

Букмейкърът предоставя картина от най-зрелищните дуели, която идва с максимална точност и без прекъсвания. Гледате как се развива мачът, кой отбор има предимство и преценявате кой е най-удачният залог.

За да използвате стрийм услугата, необходимо е да сте част от Уинбет. Преминете регистрация, като въведете информация за Вас и игралната сметка.

Отделен раздел за залагания на еСпортове

Причина №2, поради която си заслужава да залагате в WinBet, е фактът, че електронните спортове са обособени в отделен сегмент. Това внася подреденост и улеснява намирането на търсените събития.

Използвайте основната навигация на сайта, за да влезете в раздела със залози на еСпортове. Там ще откриете активните и предстоящите дуели и какви са предложените коефициенти. Има пълна статистика за развоя на събитията, колко време остава до края им и как се движат ставките.

Изобилие от електронни спортове

Докато други оператори залагат на водещите еСпортове, в УинБет има богат избор. Без значение дали предпочитате бойните арени, шутърите, спортните симулатори, или стратегиите, букмейкърът ще Ви спечели.

Най-търсени са залозите на League of Legends, FIFA, CS:GO и Dota. По-надолу в ранглистата са Overwatch, Starcraft, e-Basketball. Имате право да комбинирате селекции от различни еСпортове, с цел съставяне на колонка и игра за по-голяма печалба. Важно е да спазвате условието за един маркет от събитие на талон.

Промоции за активни залагащи

Още с присъединяването си към WinBet ще получите покана за начална оферта. Щом приемете нейните правила и направите първи депозит на стойност над 10 лева, ще се сдобиете с бонус сума. Тя е равна на 100% към размера на вноската, но за да я заявите за теглене, задължително е да изпълните изискванията за разиграване.

Най-редовните залагащи на eSports в Winbet получават още по-солидни и примамливи промоции. Букмейкърът ги оферира с кредити за водещи събития и cashback при непечеливши залози. Също така се организират турнири, а заелите призови места в тях се сдобиват с награди.

Лесни разплащания в букмейкъра

Изборът на хазартен оператор няма как да премине без разузнаване на платежните методи. Смеем да твърдим, че в Уинбет преводите са лесни и бързи, което е причина за изкачването на бранда в текущата класация на букмейкърите у нас. Има достатъчно опции – дигитални портмонета, дебитни карти, наземни системи, терминали, банков трансфер – и не се налагат такси.

В случай че залозите Ви на електронни спортове се окажат печеливши и натрупате печалби, можете да ги заявите за изплащане. Методите са подобни, но разликата е във времето за одобряване на превода. Нужно е да изчакате няколко часа. Освен това се уверете, че сте освободили бонусите и сте изпълнили условията за верификация.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР