Всички препоръки в тази статия са базирани на експертно редакционно

...
Всички препоръки в тази статия са базирани на експертно редакционно
Коментари Харесай

Рок легенди от 90-те години и „най-мразената група в света“ обявяват огромно турне в Обединеното кралство след противоречивото уволнение на барабаниста

Всички рекомендации в тази публикация са основани на експертно публицистично мнение. Ако щракнете върху връзка в тази история, може да спечелим доходи от сътрудник.

А в този момент те оповестиха турне през 2024 година, с цел да отпразнуват 25-ата годишнина от техния главен дебютен албум „ Slipknot “.

Метъл легендите ще посетят Лийдс, Глазгоу, Манчестър, Бирмингам и Лондон в навечерието на Коледа идната година.

Преди датите в Обединеното кралство, Slipknot ще изнесат шест концерта в континентална Европа в Холандия, Германия, Швейцария и Франция.

Предварителната продажба на билети за датите в Обединеното кралство ще бъде пусната онлайн в сряда, 13 декември, в 9 сутринта на Ticketmaster.

Общата продажба ще бъде разполагаем в петък, 15 декември, 15 декември в 9 сутринта, като билетите ще бъдат налични чрез Ticketmaster.

Говорейки за идните концерти, Шон Крахан, прочут като „ клоуна “, сподели: „ Изминаха 25 години, откогато свирихме за първи път на континента, и о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР