Всички познаваме репликите „Хайде още една хапка“ и „Няма да

...
Всички познаваме репликите „Хайде още една хапка“ и „Няма да
Коментари Харесай

Как да накараме децата да хапват здравословно – мисията възможна!

Всички познаваме репликите „ Хайде още една хапка “ и „ Няма да станеш от масата, до момента в който не изядеш всичко “ и сме се сблъсквали с компликациите да накараме децата да хапват повече зеленчуци и плодове. Макар тази храна да не е най-любимата на дребосъците, тя е източникът на потребните витамини, които спомагат за растежа и подтикват имунната система.
 image2_16x9.png Няма да ги познаете! Ето по какъв начин са изглеждали членовете на кралското семейство на първия образователен ден На фокус
Преди първия образователен ден всеки родител пробва да поддържа здравето на детето си , тъй че когато се върне в класната стая, да бъде по-устойчиво на всички вируси, които ни бомбардират при всекидневното другарство с доста хора.

Да се показват зеленчуците и плодовете като апетитна храна обаче постоянно се оказва задачата невъзможна, а ключът към триумфа се крие в вярната тактичност, с която да убедите хлапето, че в действителност зелената храна въобще не е толкоз неприятна. Дженифър Андерсън е майка и експерт по здравословното хранене, която споделя препоръките си за ежедневното меню на децата си в Instagram профила си @kids.eat.in.color.

Как тя съумява да набира нужните плодове и зеленчуци в менюто на децата си?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР