Всички познаваме Емили Йорданова като Емили Тротинетката - онова камикадзе

...
Всички познаваме Емили Йорданова като Емили Тротинетката - онова камикадзе
Коментари Харесай

Да изгубиш тестисите си на 12: Разтърсващата изповед на Емили Тротинетката

Всички познаваме Емили Йорданова като Емили Тротинетката - това " камикадзе " на пътя, което се " шмуга " сред колите и кара с рисково висока скорост своята двуколка. Но, става известно, Емили има извънредно тежка история, която описа в YouTube канала на Мъци.

За разлика от доста транссексуални, Емили още от дребна знае, че желае да е момиче. Когато е на 5 година, тя стартира да се възприема като принцеса Емили. Причината е, че нейното тяло по този начин и не се развива като тяло на момче. Това се наричало интерсекс или естествен транс.

Когато е на 12 година, губи тестисите си в резултат на зараза. Това е и повода тя в никакъв случай да не е имала ерекция. А това сред краката си употребява единствено по дребна потребност. 

Виж още: Сексът в космоса няма да е мираж: Джони Синс търси помощ от Илон Мъск

Въпреки тези биологични особености, родителите на Емили по този начин и не я възприемат. Особено тежко било с татко ѝ, който постоянно я биел, а един път даже стигнали и до районното, защото като самоотбрана, Емили наръгала мъжа с нож в бедрото. 

Но същинският пъкъл за нея стартира по-късно. Всъщност през 2007 година от този свят си отива татко ѝ в резултат на инфаркт, а година по-късно почива и майка ѝ - от онкологично заболяване. 

За да не бъде настанена в институция, Емили заживява със фамилията на своя вуйчо. Той и леля ѝ трансформират живота ѝ в пъкъл, а повода е много безумна - полът и половата ориентировка на Емили.

Единствената помощ, която Емили тогава получава, е от Свидетелите на Йехова, с които се вижда и до ден сегашен. 

Когато Емили навършва 18 година, тъкмо в деня на рождения си ден, тя напуща вуйчо си и се връща в жилището на починалите си родители. Започва работа в цех и по този начин до София Прайд 2021 година, когато се среща с Тихомир, който по това време е към момента Емили. 

Двамата разменят телефоните си, а за първи път излизат на среща на рождения ден на Емили. Както се споделя, останалото е история, само че Емили е безапелационна - не е с Тихомир поради секса! Дори в противен случай. Повече от половин година тя държала културиста на изсъхнало. 

А в случай че се чудите за какво Емили непрекъснато се снима с по-възрастни дами, повода е много елементарна - тя е лесбийка и е полиаморна. Тоест любовта на Тихомир не ѝ стига.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР