Всички потребители, абонирани за пакетите EON LIGHT и EON FULL,

...
Всички потребители, абонирани за пакетите EON LIGHT и EON FULL,
Коментари Харесай

По случай празниците Vivacom отключва всичките си телевизионни канали до 18 януари

Всички консуматори, абонирани за пакетите EON LIGHT и EON FULL, ще имат достъп до ТВ наличието на най-високия проект EON PREMIUM

И тази Коледа Vivacom ще направи най-топлите и уютни дни в годината още по-специални, като дава на всички свои клиенти несравним подарък – свободен достъп до обичани телевизионни канали и EON Видеотека. От 12 декември до 18 януари всички сегашни и нови консуматори на телекома ще имат опцията да гледат премиум наличие от спортни и кино канали, EON Видеотека с разнообразно наличие и два нови премиум кино канала – CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD. Те ще се излъчват за първи път в България и за момента само в мрежата на Vivacom, като по този метод от телекома ще обогатят още повече страхотното наличие на EON.

Двата телевизионни канала излъчват едни от най-хубавите филми и сериали, в това число хитови холивудски и европейски продукции, а също и детски анимационни филми.
Те са локализирани на български език със надписи, излъчват се в чудесно HD качество и дават разнообразно наличие за цялото семейство по време на вълнуващите празнични дни през декември и януари.

Всички консуматори, абонирани за пакетите EON LIGHT и EON FULL, ще имат достъп до ТВ наличието на най-високия проект EON PREMIUM, което включва спортните пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus и филмовите канали на HBO и Cinemax. Трите празнични пакета ще се декларират единствено през портала My Vivacom.

В допълнение към богатото многообразие от задгранични заглавия за ТВ клиентите на Vivacom ще бъде предоставена неповторима селекция с български филми. В нея попадат над 250 от обичаните родни филми и сериали – класиките „ Оркестър без име “, „ Дами канят “, „ Двойникът “ и актуалните продукции „ Ятаган “, „ 18% сиво “, „ Късата съчка “, „ Дяволското гърло “ и доста други.

„ И тази Коледа, ние от Vivacom, подготвихме празнични предложения и изненади за потребителите. Освен отстъпки на устройства и отключването на каналите, даваме свободен достъп и до два нови кино канала CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD, и нова видеотека. С тези два канала осигуряваме още по-богато наличие и многообразие от канали и жанрове за нашите клиенти. Всичко това докара и до страхотни резултати за EON, като през последните 3 месеца платформата има над 750 000 неповторими устройства “, разяснява Любомир Малоселски, шеф „ Продукти и услуги “ във Vivacom.

За да зарадва и клиентите на най-високия проект EON PREMIUM, Vivacom е приготвил специфична PREMIUM Видеотека с поредност от девет филми, които единствено те ще получат. Сюжетът им споделя за престъпния психолог Ричард Брок и  неговите заплетени престъпни случаи във Виена. Всеки от филмите е с времетраене от деветдесет минути и озвучен на български език.

Свободният достъп до спомагателните канали и EON Видеотека ще се даде на всички ТВ клиенти на Vivacom.

Повече информация за коледната телевизионна акция на Vivacom може да видите.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР