Всички помним еуфорията на херцога на Съсекс, когато за първи

...
Всички помним еуфорията на херцога на Съсекс, когато за първи
Коментари Харесай

Пореден скандал разтърси кралското семейство

Всички помним еуфорията на херцога на Съсекс, когато за първи път се появи пред публицисти като млад татко. Той съобщи, че по време на раждането е бил компактно до обичаната си и в този момент двамата имат просто едно „ необикновено бебе ”, за което са „ подготвени да умрат ”.

Е, тук наподобява, че няма нищо изненадващо. Раждането на дете би трябвало да е радостно събитие за всеки един естествен татко, още повече пък, в случай че той е член на най-известното кралско семейство.

Оказва се обаче, че жестока машинация на принцеса Даяна преди години е белязала живота както на принц Чарлз, по този начин и този на Хари. Лъжата на Лейди Ди донесла доста тъга и отчаяние и за известно време безусловно унищожила кралското семейство и поставила начало на окончателния провал на връзките й с Чарлз.



„ Случайно дете ”

Малко хора знаят че скоро след раждането на принц Уилям на 21 юни 1982 година, Даяна и Чарлз охладняха между тях. Между тях любовта последователно гаснеше. Въпреки това обаче Лейди Ди забременя.



Принц Чарлз беше благополучен от бременността на жена си Той постоянно е желал да има две деца, а след новината е бил сигурен, че към този момент ще има момиче. Въпреки това обаче, по време на ултразвук Даяна открила, че фантазията на брачна половинка й няма да се сбъдне.

„ Чарлз постоянно е желал момиче. Знаех, че и този път обаче ще е момче. Все отново не му го споделих и го оставих да живее с фантазията си още известно време ”, декларира в изявление Даяна през 1991 година.

Тя също е споделила, че последните 6 седмици преди раждането брачният партньор й бил безпределно грижлив, благ и деликатен. Винаги бил там за нея и я подкрепял по най-хубавия вероятен метод. Именно тогава тя си помислила, че проекта за построяването на съвършеното семейство към този момент е налице и няма да има връщане обратно от цялостното благополучие.

Вместо дълго чакана щерка – червенокосо момче

На 15 септември 1984 година Даяна ражда по натурален метод. Уморена и изтощена тя се опасява от реакцията на Чарлз, при новината, че детето му няма да е това, за което е мечтал.



И за жал познала – той бил извънредно отчаян да види вместо момиче едно червенокосо момченце.

След грозните му думи при типа на Хари, почнал и формалния провал на брака и връзките им. Всички мислеха, че напълно скоро Чарлз ще се влюби в детето си и ще промени мнението си, това обаче изобщо не се случило по този начин незабелязано.

„ Чарлз отиде да приказва с майка ми по време на кръщенето на Хари и сподели „ Бяхме доста разочаровани, тъй като просто мечтаехме да имаме момиче ” ”, признава принцесата преди да почине.

Любов

Децата растели, а Хари бил много по-различен от брат си, би доста разтревожен, само че и остроумен. Той имал чертите на характера на Даяна, а не тези на Чарлз. Странно, само че той съумява да завоюва любовта на татко си.

„ Хари се трансформира в същинско благополучие за този дом и в този момент даже е доста по-близък с татко си, в сравнение с Уилям ”, признава в друго изявление Даяна.

По това време Хари е бил на към седем години, а по-късно след узряването на братята, никой не правел разлика в отношението на Чарлз към единия и към другия. Сега, с новата си обичана Камила, той е благополучен, че има толкоз доста правнуци.

Що се отнася до Хари, то явно той ще бъде образцов татко и ще се радва каквото идете да има, без значение от пола му и цвета на кожата и косата му, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР