Всички ползваме Facebook с различна цел – от това да

...
Всички ползваме Facebook с различна цел – от това да
Коментари Харесай

Не публикувайте това в социалните мрежи

Всички употребяваме Фейсбук с друга цел – от това да споделяме миймове до това да си пишем с другари. Има обаче неща, които на множеството от нас ни е писнало да виждаме онлайн, написа каналът на Ралица Петровa във vbox7 Ето кои са те:

32561 фотоси на нечие бебе

Разбираме, че да станеш родител е вълнуващо прекарване, и с наслада ще like-нем фотография на бебето ти... стига тя да не е десетата подред за този ден. За теб всяко придвижване на детето ти несъмнено е ново и забавно, само че за останалия свят всички фрагменти на спящото ти новородено наподобяват... ами, изцяло идентични.

Видеа по какъв начин някой пуши наргиле

Да качваш тежкарски фотоси на това по какъв начин пушиш наргиле се считаше за готино в гимназията. Ако си на 25 и половината ти профил към момента е фрагменти от сепарето в “Харем”, то значи е време да се вземеш в ръце.

Клиширани цитати

На този стадий сме безапелационни, че със закон би трябвало да се забранят картинките с въодушевяващ текст, на които има 1) пухкави животни, 2) миньони или 3) букети с цветя. Същото важи и за “дълбоките” цитати на тематика обич, които включват фотоси на плачещи девойки.

Постове на тематика времето

Всяка година първият сняг като че ли буди неудържима обич към фотожурналистиката в най-малко половината ни Фейсбук другари. Да, знаем, че на открито е красиво (и ние имаме прозорци), само че апелирам ви, няма потребност да виждаме (почти) същия кадър на заснежени покриви репликиран от двайсет разнообразни индивида.

Баница и сърми

Наближава Коледа, а това може да значи единствено едно: тонове и тонове фотоси на празнични трапези ще изпълнят стените ни във Фейсбук. Разбираме в случай че някой желае да постне кадър на готиния коктейл, който си е поръчал в петък вечер, или пък на красивия сладкиш, който е опекъл през уикенда. Но баницата и сармите са колкото вкусни, толкоз и нефотогенични, тъй че едва ли можем да ги пишем в рубрика #foodinspo. Да не приказваме, че всички знаем по какъв начин наподобяват и евентуално също сме си ги приготвили за празника.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР