Всички политици в България се борят за почетното звание главен

...
Всички политици в България се борят за почетното звание главен
Коментари Харесай

Валентин Вацев: Политиците в България се борят за почетното звание главен американофил

" Всички политици в България се борят за почетното звание " основен американофил ". Те би трябвало да помнят, че никой от тях няма зад тила си Америка ". Това зави пред БНР интернационалният анализатор.
Според него България е " периферна капиталистическа страна с повреден суверенитет ". Той счита, че по тази причина политическата класа се пробва непрестанно да се хареса на Съединени американски щати:
" Бойко Борисов в никакъв случай няма да бъде упоменат по линия на, защото той е клиент в оръжейната търговия на Съединени американски щати ", уточни Вацев и посочи, че има твърдо предписание, че който е бил клиент в търговията с оръжие на Америка, не може да влезе в листата по " Магнитски ".
По думите му всички проблеми на американо-руските връзки сега са съсредоточени в постсъветското пространство.
" Байдън и Путин имат перпендикулярни упования от срещата в Женева ", разяснява още анализаторът.
Според Вацев е в крах, тъй като не е съюз нито на най-силните стопански системи в света, защото в него не взе участие Китай, нито е съюз на най-силните във военно отношение страни, тъй като не взе участие Русия:
 Вацев: След олигархията в България ще пристигна тирания Вацев: След олигархията в България ще пристигна тирания
" Политическите ми разлики с Янаки Стоилов не ми пречат да кажа, че е положително решение той да бъде поканен за длъжностен министър на правосъ...
" Конференцията на Г-7 е опит да се приготви международният климат за някакъв избран излаз на диалозите сред Путин и Байдън ".
" Днешните основни евро-атлантици зоват човечеството да се обеди към тях против единството на Китай и Русия ", зави анализаторът на интернационалната политика и добави, че най-важното от срещата на Г-7 е прокламираната подготвеност страните от този формат да се обединят към концепцията за въздържане на Китай и Русия.
Той изясни, че Джо Байдън е съумял доста бързо да подпише с Борис Джонсън евро-атлантическа харта, която повтаря общия възторг и структурната логичност на Хартата на Чърчил и Рузвелт против Хитлерова Германия:
" В Хартата на Байдън и Джонсън на мястото на международния зложелател - Хитлерова Германия - се чете съюз на Китай и Руската федерация ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР