Всички планети в Слънчевата система ще бъдат ретроградни през настоящата

...
Всички планети в Слънчевата система ще бъдат ретроградни през настоящата
Коментари Харесай

Всички планети ще бъдат ретроградни през 2022 г.

Всички планети в Слънчевата система ще бъдат ретроградни през актуалната 2022 година, а някои от тях по повече от един път. От 14 януари навлязохме в първия назадничав Меркурий за годината, който ще продължи до 4 февруари, написа retro.bg.

Той ще се движи наопаки още 3 пъти – от 10 май до 3 юни, от 10 септември до 2 октомври, от 29 декември до края на годината. Докато Меркурий е назадничав, ще се сблъскаме с компликации при правене на бизнес, работа и финанси. Планетата също по този начин дава отговор за осведомителните потоци, затова в такива интервали обстоятелствата ще бъдат изкривени. Можете да се доверите единствено на себе си и на най-близките си хора.

Също по този начин ретроградният Меркурий ни изправя пред непредвидими спънки и проблеми, когато пътуваме, отиваме на непознати места, караме кола. Венера е ретроградна тази година за първите 28 дни – от 1 до 29 януари. За любовната сфера този пренос ще бъде ужасно тестване. Много хора ще открият, че е доста мъчно да намерят общ език в връзките си. Самочувствието също ще бъде изгубено. Планетата през този интервал ще ни накара да се съмняваме в себе си, в своята прелест и един в различен. Марс ще бъде назадничав от 30 октомври до края на годината.

През интервала на назад придвижване на алената планета хората могат да изгубят убеденост и мотивация, да станат нападателни, упорити и даже жестоки. Способността да мислите за другите ще ви помогне да не загубите престижа си, а в противен случай – да го укрепите. Юпитер ще се движи обратно от 28 юли до 24 ноември. През този интервал нашата вътрешен глас ще спре да работи вярно. Юпитер ще ни направи алчни, егоистични и ще ни лиши от ентусиазъм. Можете да устоите на това, в случай че спрете да мислите единствено за себе си.

Сатурн ще стартира своето назад придвижване на 5 юни и ще завърши едвам на 23 октомври. По това време могат да се чакат промени в ценностната система на хората. Много от нас ще станат несигурни и подвластни от непозната помощ. Определено ще бъде сложен интервал, в който ще има доста трудности в областта на любовта и работата, финансите и даже в всекидневието. Уран също към този момент се движи обратно и това продължи до 18 януари.

Повторно ще е назадничав от 24 август до самия завършек на годината. Според астролозите ретроградността на тази планета е най-безобидната от всички. В някои случаи даже е потребна. Нептун пък ще стартира назад придвижване на 28 юни и ще продължи до 4 декември. Бъдете деликатни през този интервал, защото хората могат да станат по-хитри и безпринципни. Това ще бъде разцветът на престъпността и измамите. Плюсът е, че можете да действате против агресорите по техни лични способи.

Основното нещо е да не бързате със заключенията и да претегляте всяко свое решение. От 29 април до 9 октомври планетата Плутон ще бъде ретроградна. Колективната сила ще намалее, тъй че всеки ще е по-склонен да мисли за личното си положително. През този интервал ще има нараснала възможност от войни и спорове освен в мащаба на фамилията и колектива, само че и в мащаба на планетата и страната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР