Всички пенсионери ще получат добавката от 50 лева към пенсиите

...
Всички пенсионери ще получат добавката от 50 лева към пенсиите
Коментари Харесай

Мярката 60/40 и 50 лв. за пенсионерите остават и през юли

Всички пенсионери ще получат добавката от 50 лв. към пенсиите си и през юли. Това заяви вицепремиерът и длъжностен обществен министър Гълъб Донев.
„ В скоро време следва държавното управление да одобри решение за нарастване на пенсиите на 1 милион и 245 хиляди български пенсионери с 5%, тъй че да бъдат осъвременени пенсиите, които са отпуснати до 31 декември 2020 година “, сподели министър Донев. " ще продължи до края на юли ", уточни още той.
 Премиерът: Намерихме освен това от безпорядък – систематичен хаос и липса на правила Премиерът: Намерихме освен това от безпорядък – систематичен хаос и липса на правила
Това, което заварихме, е безпорядък и колкото повече работим и се заравяме в секторите и проблемите откриваме, че даже е повече от безпорядък - еди...
По думите му има средства програмата „ Топъл обяд “ да продължи до края на годината.
„ В момента равнището на безработица е към 5,4%. Това е добър знак за това, че българската стопанска система гладко се възвръща и излиза от застоя, в който беше наложително сложена от ограниченията, които се прилагаха за ограничение разпространяването на Covid-19 “, акцентира министърът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР