Всички парламентарно представени партии уважиха свикания от президента Румен Радев

...
Всички парламентарно представени партии уважиха свикания от президента Румен Радев
Коментари Харесай

Всички партии уважиха КСНС

Всички парламентарно показани партии почетоха свикания от президента Румен Радев Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС).

Ще са нужни финансови ограничения за превъзмогване на евентуална здравна и социално-икономическа рецесия от пандемията от COVID-19 , както и ограниченията за противопоставяне на засиления миграционен напън през границата на Република България с Република Турция.

От изпълнителната власт също не липсваха представители. Сред тях са служебният министър председател Стефан Янев, вътрешният министър Бойко Рашков, икономическият и финансовият министри Кирил Петков и Асен Василев, здравният Стойчо Кацаров, военният Панайотов, както и министърът на МТСП Гълъб Донев.
 Снимка 543324
Източник:

Председателят на Народното събрание Ива Митева също влезе в президентството. От страна на парламентарно показаните партии на КСНС пристигнаха Тошко Йорданов, зам.-председател на Има Такъв Народ, Десислава Атанасова - ръководител на ПГ на ГЕРБ и водачите на партиите Корнелия Нинова, Българска социалистическа партия, Мустафа Карадайъ - Движение за права и свободи, Христо Иванов, съпредседател на " Демократична България " и Мая Манолова, ИСБГНИ.

Още на 11 август Същевременно президентът заяви, че ще.

News.bg напомня, че съвещание на КСНС не е свиквано от година и половина.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР