Всички очаквахме Карлос Алкарас да регистрира сериозен прогрес в хода

...
Всички очаквахме Карлос Алкарас да регистрира сериозен прогрес в хода
Коментари Харесай

Алкарас: Не съм очаквал да се развия толкова бързо; резултатите ми са изненадващи

Всички чакахме Карлос Алкарас да записва сериозен напредък в хода на 2022-ра, само че международният номер 6 несъмнено надмина прогнозите и на най-смелите оптимисти. Младокът единствено за няколко месеца се трансформира от евентуална звезда в един от най-хубавите тенисисти все още и към този момент е кандидат за трофея на всяка една конкуренция. Самият Алкарас не крие, че протичащото се е шокиращо даже за самия него, но в същото време остава крепко стъпил на земята и надали ще спре единствено дотук, съдейки по неговите думи:

" Истината e, че съм сюрпризиран какъв брой бързо се случват нещата за мен. Определено не съм очаквал да реализира някои резултати през сезона и съм изумен, че направих толкоз съществени крачки напред в развиването си, само че в същото време работя крепко, с цел да имам сходни достижения и това се отплаща. Може би изпреварих естествения ход на събитията, единствено че не спирам да се изучавам и непрестанно се слагам в нови обстановки.

Гледам да варирам оптимално подготвителния си развой, като постоянно излизам от зоната си на комфорт. Това е единственият метод да затвърдя този напредък и до прибавя още нови детайли към играта си. Мотивиран съм от мисълта да играя за своите близки и не се интересувам от високите упования към мен. Просто ги изтласквам от съзнанието си и се стремя да демонстрирам моята игра " - споделя ибериецът.

Източник: Tennis365

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР