Всички обвинения към футболиста на Манчестър Юнайтед Мейсън Гринууд са

...
Всички обвинения към футболиста на Манчестър Юнайтед Мейсън Гринууд са
Коментари Харесай

Свалени са обвиненията за опит за изнасилване срещу футболиста Мейсън Гринууд

Всички обвинявания към футболиста на " Манчестър Юнайтед " Мейсън Гринууд са свалени, заяви полицията в Манчестър, без да разяснява по какъв начин тъкмо се е стигнало до тази развръзка. 

21-годишният нападател, стигнал и до националния тим на Англия преди ареста си доскоро повече от година, бе упрекнат от някогашната си другарка в опит за обезчестяване, " контролиращо и принуждаващо нападателно държание ", както и в нахлуване.

И трите обвинявания са свалени, макар че имаше планувана дата за делото - 27 ноември тази година.

Разследването против Гринууд стартира в края на януари 2022 година, откакто млада жена бе подала недоволства за домашно принуждение за произшествия, случили се през октомври, ноември и декември 2020 година Записи от такива изтекоха в интернет.

Гринууд е част от академията на " Манчестър Юнайтед " от шестгодишен. Той дебютира за първия състав през 2018 година Последният му дуел за отбора пък бе на 22 януари м.г. срещу " Уест Хем ". Постави върхове или се приближи до такива за маркирани голове на младежка възраст.

Любопитно е какво ще се случи с кариерата му в този момент. Той бе освободен от отбора на " Манчестър Юнайтед " незабавно, откакто гръмна абсурдът. Клубът обаче пводължи да му заплаща заплатата.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР