Всички обичаме макарони и паста, но обикновено срещаме спънки, докато

...
Всички обичаме макарони и паста, но обикновено срещаме спънки, докато
Коментари Харесай

Студена чаша вода в манджата я направи чудесна!

Всички обичаме макарони и паста, само че нормално срещаме пречки, до момента в който ги подготвяме, тъй като все нещо се обърква при варенето. Днес обаче ще ви споделим за съвършеното подготвяне на различен вид тестени произведения за варене и това с кнедлите.

Много хора считат, че те изобщо не са лесни за подготвяне, само че това не е правилно, в случай че се спазят няколко дребни секрети при приготвянето им.
 5 кулинарни неточности, наследени от нашите майки и баби 5 кулинарни неточности, наследени от нашите майки и баби
Повечето домакини научават основите на готвенето под управлението на майките и бабите си. Често, в допълнение към позитивните аспект...

Най-важното е водата в тенджерата да е съразмерно на кнедлите. Например в случай че имаме 500 гр кнедли, водата би трябвало да е литър и половина.

Добавете усет, когато водата е завряла, малко дафинов лист и напълно малко черен пипер, като можете да сложите и други подправки, стига да дават отговор на усета ви. Само внимавайте да не прекалите с тях.

След това изсипете кнедлите във врящата вода, долейте още малко и изчакайте да кипне, до момента в който разбърквате.
 Хитър трик демонстрира дали бакпулверът ви е негоден Хитър трик демонстрира дали бакпулверът ви е негоден
Бакпулверът е в оня лист на съществени съставки в кухненския долап, изключително в случай че обичате да се вихрите с разнообразни печива. Но при положение, че...

Когато кнедлите стартират да изплуват, намалете котлона, разбъркайте отново и оставете за още пет минутки. Това е и моментът на нашия трик: За да е съвършено тестото на кнедлите ви, изсипете една чаша студена вода в тях, като това би трябвало да се случи тъкмо тогава, когато те изплуват.

Да, по този начин времето за готвене ще се качи с още 3 минутки, само че ще си заслужава изцяло, тъй като кнедлите ще бъдат съвършени.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР