Всички нови линии пътнически гуми на марката Continental, идващи на

...
Всички нови линии пътнически гуми на марката Continental, идващи на
Коментари Харесай

Новите гуми от Continental са подходящи за е-автомобили

Всички нови линии пътнически гуми на марката Continental, идващи на пазара в Европа, към този момент имат нова маркировка на страничната стена - логото " EV Compatible ". С това производителят на първокласни гуми акцентира продуктовата си тактика във връзка с електрическите транспортни средства. Защото всички гуми в портфолиото на Continental към този момент дават отговор на условията на електрическите транспортни средства. Те също по този начин понижават разхода на гориво на транспортни средства с стандартни задвижващи системи.

„ Ние сме уверени, че няма единствено една гума за електро коли. Затова оптимизирахме цялото си портфолио от гуми за този вид задвижване. Ние вършим това очевидно с нашето ново лого за EV-Compatible “ - споделя Ено Стратен, началник на тактиката, разбори и маркетинг на подразделението за гуми на Continental в икономическата зона Европа-Арабия-Азия (EMEA).

Много преди електрическите транспортни средства да станат необятно публикувани, Continental стартира да работи съответно върху усъвършенстването на своите гуми за по-голяма успеваемост и по-ниска консумация. Фокусът е върху ниско противодействие при търкаляне, по-нисък звук и огромен пробег - без взаимни отстъпки или ограничавания, когато става въпрос за сигурност.

По принцип всички транспортни средства се възползват от тези софтуерни достижения, без значение от техния вид задвижване. Това обаче е изключително видимо за водачите на електрически транспортни средства. Защото, в случай че подобрите една гума единствено с един клас на противодействие при търкаляне от етикета на гумата на Европейски Съюз, пробегът на електрическото транспортно средство се усилва с към три до четири %.

Настоящата тактика за гуми за електрически транспортни средства предлага преимущества и за търговците на гуми, защото с нея Continental не усилва в допълнение сложността на продуктовото портфолио. Това опростява процесите на депозиране, избор, поръчка, предпазване и логистика. По този метод могат да се спестят скъпи запаси от производството до монтажа на гума.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР