Всички ние заслужихме мястото си на финала. Всяка една секунда

...
Всички ние заслужихме мястото си на финала. Всяка една секунда
Коментари Харесай

Пропадна ли Фермата? Бойкотират Иван и Андрей заради финал...

Всички ние заслужихме мястото си на финала. Всяка една секунда във фермата си заслужаваше. Днес осъзнах величието и мащаба на предаването, което във всеки сезон има идея, съобщи артистът Кирил, който е един от четиримата финалисти в предаването. Меко казано обаче, феновете не са съгласни.

" Този сезон удари дъното, даже благородната идея, не съумя да сплоти хората вътре, в противен случай всеки сподели най-лошите си черти и качества! Всичко неприятно и просташко беше на напред във времето! Един добре премислен сюжет, за добутване до край на неприятните, арогантните и самозабравили се играчи! Жалко, доста тъпо! Зрителю Време е за събуждане! SMS 1117 за Българската Коледа! ", написа възмутена зрителка, завършила с шоуто. Коментарите, които споделят същото мнение, са хиляди.

Бутане на избрани участници, толеранс към простащината, извънредно отношение към Ваня, като че ли одобрявано от продуцентите и даже искане Иван и Андрей да се извинят за потресаващия сезон се срещат измежду зрителските мнения.

" Няма да гласоподавам тъй като:
1. На край не отиде нито един от дребното хора с хубави послания. Стигнаха един човек,който неведнъж съобщи,че е вътре за играта, а не за идеята, един безбожник, който също не се интересува от идеята и няколко пъти наруши разпоредбите, един който непрекъснато съскаше по ъглите и един,който дори не заслужава да бъде наименуван човек.
2. Многократно беше показвано вербално принуждение над жена и никой от продукцията не се намеси. Напротив, дори се пробваха да замажат ситуацията.
3. Кастингът като цяло е цялостен зян.
4. Продукцията си резервира правото да избира борбите, което дава опция да се манипулира крайния излаз от дуелите.
5. Алманах никой не чете, никой нищо не научи отново по виновност на продукцията. Ако беше както минали години да е наложителна борба,щяха да го изядат с кориците, само че тъй като беше да се обезпечи общата храна,никой не си мръдна пръста. В резултат на това изклаха животните.
Това е моята равносметка за този сезон. Пробуждане нямаше, няма да има и смс ", написа друга фенка.

Аудиторията е единомислеща, че борещите се за огромната премия от 100 бона са " грозни хора - подли, арогантни, злобни ". Тираджийката Живка, козметичката Мартина, артистът Кирил и предприемачът Пламен ще се борят за купата и чека за 18 декември.

Най-смисленото предложение е парите да бъдат дарени на манастира, тъй като никой от участниците не ги заслужава, обобщават феновете.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР