Всички нападения срещу цивилни са абсолютно неприемливи и ние осъждаме

...
Всички нападения срещу цивилни са абсолютно неприемливи и ние осъждаме
Коментари Харесай

МВнР: Осъждаме тероризма във всичките му форми

Всички набези против цивилни са безусловно неприемливи и ние осъждаме тероризма във всичките му форми. Това се показва в позиция на Министерството на външните работи (МВнР), оповестена в обществената мрежа " Екс ".
Прочетете още
Изразяваме нашите най-искрени съболезнования на фамилиите на жертвите на вчерашната офанзива край Москва, се добавя в известието на Министерство на външните работи.

По-рано от министерството оповестиха, че по информация на посолството на Република България в Москва до този миг няма данни за починали или потърпевши български жители при стрелбата в концертна зала в Москва.

Въоръжени мъже в камуфлажни униформи откриха нощес пукотевица с автоматизирани оръжия в концертна зала в съветския град Kрасногорск, последвана от голям пожар, напомня Българска телеграфна агенция.

При нападението, за което пое отговорност групировката " Ислямска страна ", досега има данни за 115 жертви. В лечебни заведения са 121 ранени, от които 60 са в тежко положение. Руската Федерална работа за сигурност (ФСС) е докладвала на президента Владимир Путин, че са арестувани 11 души, в това число четирима директно забъркани в офанзивата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР