Всички мостови съоръжения у нас са проверени, 17 от тях

...
Всички мостови съоръжения у нас са проверени, 17 от тях
Коментари Харесай

Откриха обновения пътен участък Старо Оряхово - Провадия

Всички мостови уреди у нас са тествани, 17 от тях са в неприятно положение и ще бъдат ремонтирани незабавно. Това оповестиха във Варна министър председателят Бойко Борисов и министърът на районното развиване Николай Нанков. За тези поправки са нужни към 130 милиона лв. и те ще бъдат обезпечени по планове. Днес бе открит актуализирания пътен сектор Старо Оряхово - Провадия.

Варна

Всички мостови уреди у нас се поддържат по проект, за 17-те обекта в неприятно положение до понеделник ще бъдат показани финансови проекти и планове, заяви министър председателят Борисов.
Бойко Борисов, министър-председател: Разпоредих финансиране и неотложно строителство, с цел да не се чака програмата. Защото седем сме създали, пет се вършат, само че има други, които са в неприятно положение и по проект един ще пристигна след пет месеца, другият след осем, като свършим „ Хемус ". Николай Нанков, министър на районното развиване: В момента се ремонтира тези, които са в сериозно положение. Това е мостът на 34-ти километър на автомагистрала „ Хемус ", лявото оборудване в посока Варна и мостовото оборудване на Коренишки дол, 37-я километър, още веднъж в лявата страна.
Днес двамата откриха ремонтираните 30 километра от пътя Старо Оряхово - Провадия през Долни Чифлик и Гроздьово. Стойността на ремонта е 18 милиона лв., обезпечени по Оперативната стратегия " Региони в напредък ".

Премиерът разяснява и случая с банкрутиралия осигурител „ Олимпик ", след който 200 хиляди коли останаха без застраховка „ Гражданска отговорност ".
Бойко Борисов, министър-председател: Когато застраховат, да си сортират и те застрахователя. А пък ние посредством КФН ще създадем нужното нарушителите да понесат тежки наказания. Санкциите там са огромни, тъй че ще ги понесат.
Министрите Томислав Дончев и Владислав Горанов ще сезират Комисията за финансов контрол.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР