Всички млади хора, които искат да бъдат доброволци в екипа

...
Всички млади хора, които искат да бъдат доброволци в екипа
Коментари Харесай

Българското председателство на ЕС удължи срока за кандидатстване на доброволци

Всички младежи, които желаят да бъдат доброволци в екипа на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, ще могат да аплайват до края на деня на 20 октомври, оповестиха от екипа.

Министър Павлова удължи с 10 дни периода за подаване на документи по предложение на управлението на СУ " Св. Климент Охридски ". Мотивът е, че доста студенти имат интерес да се включат в осъществяване на председателството, само че поради лятната почивка не са могли да получат информация или да подадат документи.

Доброволците за председателството първи ще посрещнат интернационалните делегации и гостите, които ще дойдат в София за над 270 работни срещи. Те ще имат основна роля за първите усещания от България като хазаин. В рамките на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 в столицата ни се чака да дойдат към 22 000 задгранични посетители.

За тяхната добра организация Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз ще разчита и на няколко съществени групи от доброволци:

- Доброволци, съпътстващи делегациите на високо ниво;

- Доброволци, обслужващи осведомителните бюра;

- Доброволци, подпомагащи активността на пресцентъра на Председателството;

Всеки, който желае да способства за триумфа на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, може да кандидатства най-късно до 20 октомври 2017г. Пълен лист на нужните документи и адрес за изпращането - тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР