Всички медии обилно ни заливат с новината, че Цвета Караянчева

...
Всички медии обилно ни заливат с новината, че Цвета Караянчева
Коментари Харесай

Резултат от една японска визита - Цвета ще различава Япония от Ямайка!

Всички медии щедро ни заливат с новината, че Цвета Караянчева е на посещаване в Япония. Нещо повече, дори в детайли ни срещат с нейната туристическа стратегия, чийто пирон е визитата ѝ на библиотеката на японския парламент. Посещение, което евентуално ще се изравни с броя на визитите ѝ в библиотеката на българския парламент.

Слава Богу в програмата ѝ не е планувано четене на японски другояче нещата щяха да замязят на оня анекдот за Чукчи. Естествено комфортно медиите са пропуснали каква е задачата на това далечно и скъпо посещаване, за което българския поданик заплаща съществени пари. Вероятно Цвета няма да учи изкуството на гейшите, няма да си аргументи и неудобството да се запознае с разпоредбите на самураите за чест и достолепие, които от дълго време са неприложими в българската политическа реалност, а доказателството е, че всичките ни родни политици са живи и здрави и не са станали жертви на ритуалът "сепуко ".

Цвета обаче може да показа своя преден опит по изтриване на неуместни публицисти. Така де, няма друга страна в света, където на един неуместен публицист (Димитър Байрактаров) за три месеца му е отнемана няколко пъти акредитацията и за похлупак е препоръчано на медията, в която работи да бъде сменен. Това си е напряко за върховете на Гинес.

Естествено всички ние би трябвало да се създадем на ударени и да не виждаме, че в делегацията на наша Цвета липсват представители на основни министерства като Министерство на туризма, Министерство на стопанската система, Министерство на районното развиване, Министерство на превоза, но
май ставаме нахални!

Достатъчна е сал една Цвета и комсомолския секретар Георг, с цел да усвоят всичко, което в БГ не се усвоява, само че се присвоява. Все отново ще имаме утехата за резултат от една японска визита- Цвета ще разграничава Япония от Ямайка!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР