Всички мечтаем да се събудим с перфектно оформена коса, сякаш

...
Всички мечтаем да се събудим с перфектно оформена коса, сякаш
Коментари Харесай

Сдобийте се със страхотна коса докато спите

Всички мечтаем да се събудим с съвършено завършена коса, като че ли преди малко сме се погрижили за нея. Звучи необикновено, само че някои звездни стилисти са безапелационни, че има метод това да стане факт.

Тайната се крие в това, което вършим с косата си преди лягане. Именно то дефинира по какъв начин ще наподобява тя разно сутринта. Триковете, които издават експертите, са напълно лесни и бързо постижими.

Обем

Без значение дали имате къдрава или права коса, заран несъмнено прекарвате часове, с цел да се сдобиете с по този начин стремежи размер. Може да си спестите това време с няколко просто дейности вечер. След измиване на косата, напръскайте с лек стилизант, разделете косата на етажи и си направете няколко дребни кокчета. На сутринта ги развържете, оформете с пръсти и още веднъж напръскайте с лак и сте подготвени за потегляне.

Арганово масло
Косата ще стане копринено гладка, без заплитанеи лесна за стилизиране, в случай че заложите на нощна подхранваща терапия. За задачата нанесете артикул с арганово масло на суха или влажна коса, увийте я с копринен шал за през нощта. Коприната няма да пропусне маслото, до момента в който то омекотява и заздравява косата. Също оказва помощ и да спите на копринена възглавница. Памукът прави косата хвърчаща.

 hair

Хлабав кок
Страхотно е чувството да се разсъните с прическа, която е подготвена единствено с един размах. След измиване на косата вечер, подсушете я по този начин, че да остане леко влажна, и я вдигнете на халтав кок. На сутринта я развържете и се радвайте на страхотни талази. Ако сте от девойките, чиято коса се изправя бързо, напръскайте я със стилизант.

Избегнете заплитането
Всички знаем досадното усложнение на косата, с което се разсънваме заран. Това се дължи на навика да спим със спусната грива. Специалистите са безапелационни, че е време е да се откажем от този табиет и да стартираме да спим с вдигната коса. За задачата вечерта разрешете хубаво косата и я вдигнете на халтав кок с мек ластик, който няма да ви убива. А в случай че преди малко сте я измили и желаете да избегнете хвърчащите косми на сутринта, нанесете малко количество еликсир без отмиване, главно върху краищата. Разрешете с наедрял гребен, по-късно вдигнете на халтав кок и си лягайте.

Сух шампоан
Ако косата ви е склонна към омазняване, не подценявайте разновидността да употребявате изсъхнал шампоан преди лягане. Напръскайте в корените и оставете за няколко минути преди да оформите съгласно желанията си.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР