Всички мъже са ужасни! обичат да казват някои жени. Няма

...
Всички мъже са ужасни! обичат да казват някои жени. Няма
Коментари Харесай

Мъжете от тези 4 зодии са най-ужасни

" Всички мъже са ужасни! " обичат да споделят някои дами. Няма по какъв начин това да е изцяло правилно, само че въпреки това, в случай че до момента са попадали единствено на мъжете от тези 4 зодии, нищо чудно, че са се отчаяли. Продължете да четете, с цел да видите кои са те и разберете за какво съгласно астролозите тези господа са меко казано ужасни...
Риби
Има доста способи, по които мъжете от зодия Риби съумяват да вбесят дамите и да ги извадят от строй. Да стартираме с това, че са пъклен нерешителни. Рибите обичат да приказват доста и да дават огромни обещания, само че в множеството случаи всичко е единствено празни приказки. Те ще ви обсипват с красиви думи и сантиментални дарове, само че действително няма да подхващат нищо съществено в връзките ви.
Когато сте по отношение на тях, вие ще би трябвало да сте водещата страна, тъй като Рибите ще бягат от отговорност. Освен това тези мъже са доста разсеяни и бързо не помнят. Така че е изцяло евентуално да закъсняват за срещи, да анулират ваши общи проекти в последния миг и да не помнят за годишнините ви. Като прибавим и обстоятелството, че ще отхвърлят да си намерят сериозна работа, ще ви е мъчно да сте по отношение на подобен човек.
Козирог
Козирозите не са най-прекрасните мъже по редица аргументи. Те наподобяват общителни и готини, само че в действителност носят маска, която не смъкват даже и пред най-близките си хора. Те могат да са ужасно манипулативни и безскрупулни. Големи егоисти са и не биха се спрели пред нищо, с цел да получат това, което са си наумили.
А на всичкото от горната страна са и безнадеждни работохолици. Ако желаете да сте с подобен мъж, ще би трябвало да забравите изцяло за себе си и да се отдадете напълно на неговите дела. Но не очаквайте жертвите ви да бъдат приети като такива, тъй като този човек ще продължи да гледа само личните си ползи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР