Всички мачове на мъжкия национален отбор на България от Евроволей

...
Всички мачове на мъжкия национален отбор на България от Евроволей
Коментари Харесай

Всички мачове на България от Евроволей 2023 във Варна от 20:30 часа

Всички мачове на мъжкия народен тим на България от Евроволей 2023 във Варна ще стартират от 20:30 часа. Това стана ясно, откакто от Европейската федерация (CEV) оповестиха програмата на шампионата с часовете на срещите.

Страната ни е съдомакин на шампионата на Стария континент от 28 август до 16 септември дружно с Италия, Израел и Република Северна Македония. Страната приема мачовете от група В, които ще се играят в Двореца на Културата и спорта във Варна.

Съперници на националите са Финландия, Словения, Украйна, Хърватия и Испания. Първите четири отбора не престават напред във втората фаза на конкуренцията.

Българите ще започват против Испания на 29 август от 20.30 часа. Следващите срещи са: България - Финландия (31 август, 20.30 часа), България - Украйна (2 септември, 20.30 часа), България - Хърватия (3 септември, 20.30 часа), България - Словения (5 септември, 20.30 часа).

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР