Всички, които ме познават са наясно, че главният редактор на

...
Всички, които ме познават са наясно, че главният редактор на
Коментари Харесай

Искаш нереално дълги и обемни мигли? Ето как да гo постигнеш

Всички, които ме познават са наясно, че основният редактор на Edna.bg не излиза на открито без 3 неща - телефон, вода и серпантина за мигли. Телефонът е явен - той е средство за връзка и асистент в работата. Водата също е ясна - хидратацията би трябвало да бъде цел номер едно за деня! 

И остава третият ми правилен сателит - спиралата. Факт е, че не излизам от у дома без да съм нанесла серпантина върху миглите си. Защото, в случай че има едно нещо, което постоянно бих желала да наблягам у себе си, това е погледът.

 серпантина Maybelline Личен архив

Или както беше споделил великият Ал Пачино във кино лентата “Белязаният ”: “Очите, приятелю, те в никакъв случай не лъжат ". Погледът ни е част от това, с което би трябвало да бъдем запомнени, това, с което би трябвало да провокираме страсти и да вълнуваме. А миглите са прелестната рамка на нашия взор, които имат умеенето да му придават дълбочина, кокетност, че даже и да придвижват в друга действителност.

 серпантина Maybelline Личен архив

А когато действителността не ми е задоволителна, употребявам спиралата Maybelline The Falsies Surreal . Този артикул в действителност води погледа ми оттатък границите на действителността! Нереален размер и зашеметяваща дължина! Ако сте като мен и не се задоволявате единствено с повече размер или с повече дължина, а търсите и двата резултата от една серпантина, то The Falsies Surreal е верният избор. Maybelline The Falsies Surreal придава 36% дължина на миглите и 10 пъти повече размер!*

 серпантина Maybelline Личен архив

Без срастване на миглите, без неприятното размазване в жанр “панда ” по средата на деня, без рухване на досадни черни частици по лицето ви. Другият значим тест, който спиралата устоя, е фактът, че нося контактни лещи всекидневно, а комфортът е сигурен.

 серпантина Maybelline Личен архив

Снимките преди и след приказват сами за себе си - разликата е голяма, а дължината и размера на миглите ми получиха в действителност ново измерение.  Малкото лилаво украшение към този момент е неразделно до мен, а миглите ми в никакъв случай не са били по-нереално красиви!

 серпантина Maybelline Личен архив

​​​​​​*Инструментален тест, 29 дами
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР