Всички клиенти на Инвестбанк“ АД, заявили, получили и осъществили 3

...
Всички клиенти на Инвестбанк“ АД, заявили, получили и осъществили 3
Коментари Харесай

Кредитна карта от „Инвестбанк“ с нови и по-изгодни условия

Всички клиенти на „ Инвестбанк “ АД, декларирали, получили и осъществили 3 транзакции с интернационална кредитна карта Mastercard Standard или Mastercard Gold до 18.08.2023 година вземат участие в лотария с награди, най-голямата от които е уикенд за двама в Париж. В интервала на акцията ще бъдат раздадени и 10 ваучера за изобразяване в арт изложба и 10 комплекта за вино.

Кредитните карти на Mastercard, издавани от „ Инвестбанк “ АД, се оферират при извънредно преференциални условия. Клиентите могат да се възползват от гратисен интервал до 60 дни за осъществени покупки, невисок лихвен % и високи транзакционни и кредитни предели. Не се дължат такси за издаване, преиздаване, заплащане в търговски обекти в страната и чужбина. Плащанията в интернет също са освободени от такси. Клиентите могат да се възползват и от безвъзмезден осигурителен пакет при пътешестване с предел на отговорност 10 000 евро. Полицата покрива хоспитализация в чужбина, незабавен обзор, незабавна зъболекарска помощ, кражба на багаж, гражданска отговорност към трети лица и други

При интензивно потребление на кредитните карти се генерира автоматизиран Cash back в размер на 0.5% от всяко заплащане при търговец, а сигурността на заплащанията е обезпечена посредством чип технология и безвъзмездна поддръжка на услугата „ 3D картова отбрана “. Клиентите могат да зареждат картата със лични средства над отпуснатия кредитен предел.

За облекчение на клиентите „ Инвестбанк ” АД дава и напълно цифровизиран развой на издаване на кредитни карти, още веднъж при атрактивни условия. Одобрението става в границите на 15 минути. Зa paзлиĸa oт пoceщeниeтo в бaнĸoв oфиc, ĸaндидaтcтвaнeтo зa ĸpeдитна карта онлайн e дocтъпнo пo вcяĸo вpeмe нa дeнoнoщиeтo. Необходимите документи се подписват напълно цифрово, а след утвърждение картата се доставя посредством пощальон на посочен от клиента адрес.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР