- Всички клиенти на ЕКО с карти EKONOMY могат да участват

...
- Всички клиенти на ЕКО с карти EKONOMY могат
да участват
Коментари Харесай

ЕКО България предлага незабравими „Приключения с карта EKONOMY и Ford“

- Всички клиенти на ЕКО с карти EKONOMY могат да вземат участие за продобиване на тест драйв уикенд с напълно новите Ford Kuga или Ford Puma и предплатена карта за гориво на стойност 100 лв.

ЕКО България, в партньорство с Мото-Пфое, кани своите клиенти с карти EKONOMY да се впуснат в едно автомобилно приключение със страхотни награди. В интервала 01 март – 28 март 2021 година, всички клиенти на веригата бензиностанции с карти EKONOMY, които заредят гориво в бензиностанции ЕКО на стойност 70 или повече лв. на една касова бележка, могат да вземат участие за спечелването на тест драйв уикенд с най-новите и софтуерни модели на Ford – Kuga или Puma, дружно с предплатена карта за гориво на стойност 100 лева

Клиентите на ЕКО могат да спечелят уикенд пътешествието, след като регистрират касовата записка и своята EKONOMY карта в уебстраницата на кампанията – ekopromoweekend.com, където ще открият и пълните условия за присъединяване в акцията. Победителите сами ще изберат посоката, в която да се насочат и с кого да споделят положителните страсти от наградата предоставена от ЕКО, даваща комфорта и сигурността на колите на Ford.

Сумата от 70 или повече лв., необходима за присъединяване в акцията, включва само зареждане на горива, без значение от техния тип, само че не включва други покупки от бензиностанциите. Желаещите да участват за спечелването на премия, ще могат бързо да получат гратис карта EKONOMY в най-близката и комфортна за тях бензиностанция ЕКО на територията на страната, в случай че към този момент не разполагат с такава. Картите EKONOMY предоставят промоционални цени при зареждане от цялата гама обичайни и премиум горива на марката, както и преференциални условия за други артикули и промоции в обектите на ЕКО.

Всеки понеделник ЕКО ще афишира по двама победители за миналата седмица. Победителите ще могат да потеглят към избрана от тях дестинация на територията на България, като ще разполагат и с предплатена карта ЕКО със 100 лева за гориво. При тегленето на премиите, първият изтеглен печеливш ще е за автомобил Ford Kuga, а вторият за Ford Puma. ЕКО ще определи 8 спечелили в границите на 4 седмици, а възрастта, даваща право на участие, е навършени 20 години.

За ЕКО България предлагането на качествени горива в обектите на компанията на територията на цялата страна, е от първостепенно значение. За да подсигурява качеството и количеството на горивата, предлагани във веригата от бензиностанциите си, като част от програмата си Гаранция ЕКО, компанията редовно организира неочаквани проверки заедно с самостоятелната инспектираща организация Булгарконтрола.

За ЕКО България

ЕКО България ЕАД стъпва на българския пазар през 2002 година. Компанията е част от най-голямата индустриална и търговска група в Гърция Hellenic Petroleum, с основна роля в развиването на енергийния бранш в Югоизточна Европа. Успешното развиване на ЕКО България се дължи на основната ѝ мисия – да предлага многообразие от артикули с гарантирано качество и възможно най-доброто обслужване. Компанията разполага с верига от 92 бензиностанции под марката ЕКО на територията на страната.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР