Всички казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Добре

...
Всички казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Добре
Коментари Харесай

Sad But True: Скучният секс наистина убива любовта на мъжа

Всички споделят, че любовта на мъжа минава през стомаха. Добре е да не забравяме обаче, че не пропуща да завие и малко по-надолу.

Експертите по връзките припомнят: колкото и да ви обича един мъж, в случай че сексът ви куца, връзката е съществено застрашена. Грозната истина въпреки всичко си е истина.

За мъжете естественият подтик да се развъждат е доста мощен. Заложено им е да имат потребност от задоволително (и качествен) секс , с цел да се усещат прочувствено отдадени на една жена.

Ако мъжът е завързан и обича една жена, само че тя не го задоволява задоволително, неизбежно ще пристигна моментът той да огледа в страни.

Момичета, не е значимо единствено да го изслушвате, да му давате топла гозба и да станете фаворитка на майка му.

 Sad But True: Скучният секс в действителност убива любовта на мъжа

Още за връзките: Голямата нелепост на това “да го вържеш с дете ”

Грижете се за себе си и поддържайте тялото си във форма. Слагайте хубави облекла, убедете се, че косата ви е постоянно чиста и прелестно ухаеща, не пропускайте кола маската. Не е доста мъчно. Показвайте, че възприемате самата себе си като полово създание – и че притежавате задоволително самочувствие.

Не ви караме да сте постоянно по прашки и стилето у дома, нито като Доли Партън да ставате всеки божи ден по-рано, с цел да се гримирате преди обичаният да се е събудил. Но неща като мазните корени, наболите косми под мишниците и чорапите с протрити пети ги слагаме в графата “забранено ” – и съветваме да извършите същото.

 Sad But True: Скучният секс в действителност убива любовта на мъжа

Ако сте доста заети с работа, в случай че живеете надалеч, в случай че имате деца – тогава е нужно да си планирате време за секс. Малко е “не-секси ”, само че от време на време се постанова.

Ето и още четири неща, поради които един мъж може да напусне дамата, даже да я обича:

Емоционален проблем. Ако той самият е израстал в нападателна среда, в която няма задоволително любов и поддръжка, може да му е доста мъчно да се сближи с една жена и да я допусне същински до себе си.

Страх от подчиняване. Говорим за мъжете, които изпадат в суматоха, че губят свободата си. Някои мъже просто са си такива по природа. Други доста се въздействат от приятелите си. Ако всичките му приятели са ергени, които в петък и събота не се свъртат у дома, това може да ви навлече проблеми във връзката.

 Sad But True: Скучният секс в действителност убива любовта на мъжа

Прекалявате с рецензията. При дребните момченца, похвалите работят по-добре от кавгите и сърденето. При порасналите е безусловно същото. Мъжът има потребност да усеща, че неговата мацка се гордее с него. Пробвайте тактиката на една забележка да го четкате с по две-три похвали. Иначе всички тези ритници по егото му постепенно, само че несъмнено ще го изпратят при друга.

Ако вие изневерите. Може и да не се е стигнало до секс. Но даже единствено това да флиртувате намерено с други е заплашителен удар за мъжа, който ви обича. Впрочем, това важи с цялостна мощ и за нас, дамите. Никой не обича да вижда по какъв начин индивидът, на който е поверил сърцето си, си разрешава да шавне даже лееекичко. Обобщаваме го простичко – бъдете лоялни, в случай че таите вяра и на вас да не ви изневерят.

 Sad But True: Скучният секс в действителност убива любовта на мъжа

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР