Всички журналистки, които минаха през леглото на Бойко Борисов, пипаха

...
Всички журналистки, които минаха през леглото на Бойко Борисов, пипаха
Коментари Харесай

Явор Дачков: Мисирките кудкудякат за 4000-те лева от Путин, пуснати от себеподобна лека жена

Всички журналистки, които минаха през леглото на Бойко Борисов, пипаха му мускула и в това време обслужваха всяка власт, която българския гламав гласоподавател изтикваше със свободни и изцяло безотговорни избори, през днешния ден кудкудякат като мисирки четирите хиляди лв. от Путин, пуснати от себеподобна лека жена напълно целеустремено от израелския пиар на Политическа партия (трошат пари за глупости).

Конкретното число се запомня, а не дали историята зад него е вярна или не. Затова и Бориславова я изтърси, с цел да се тиражира и влезе в ежедневна приложимост от платени и неплатени простаци.

Истината е, че Русия не дава нито лев в България. Не тъй като е морална, а тъй като няма потребност. Хората тук я обичат гратис.

Не по този начин стои този въпрос за Щатите. Потрошиха стотици милиони, с цел да отгледат една дребна и неприятна група от клакьори, които им похарчиха парите на вятъра, допринасяйки за най-русофилските настроения в страна от Европейски Съюз.

Местният американски слугинаж, формиран най-вече от някогашни комунисти, треторазрядни доносници на Държавна сигурност и по-младите метреси на мутренския преход, роди уродливи плодове. Накара уверени американофили като мен да се отвратят от примитивната и безкултурна надменност на Щатите. Те заплащат непосредствено на публицисти, магистрати, политици и анализатори (публично е) от 30 години, с цел да се държат като сътрудници на късния соц.

Партийни комисари със еретически дух.

И става все по-зле. Техните български платени служители не могат да провокират друго, с изключение на шок. Знам ги поименно и ги познавам добре. Те излъчиха най-некадърното и мошеническо ръководство в историята на прехода в лицето на Кирил и Асен и то споделя всичко за тази общественост и този 30 годишен план.

Зрелищен неуспех.

Явор Дачков, фейсбук
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР