Всички жени разбират, че е по-добре да нямат нищо общо

...
Всички жени разбират, че е по-добре да нямат нищо общо
Коментари Харесай

Как да надцакате женкаря и да станете единствената в неговия живот?

Всички дами схващат, че е по-добре да нямат нищо общо с женкарите, само че все пак се влюбват в техния сексапил и непрестореност. Възможно ли е да „ опитомите “ подобен мъж? Да, в случай че употребявате ефикасни способи за това.
Възможно е да станете единствената жена в живота на женкаря, само че единствено в случай че внимавате с връзката с него. Тя би трябвало да бъде построена по специфичен модел. По предписание, женкарите се държат доста несериозно и не се стремят да влизат в сериозна връзка. Те не споделят с колегата желанията си, принуждавайки го непрекъснато да размишлява върху това каква е неговата роля в живота му.
Сърцеразбивачите приказват малко за фамилията си, те не са склонни да показват дамите на другари и родственици. По предписание такива мъже избират времето за срещи, което би било комфортно за тях, а дамите просто би трябвало да се преценяват. На пръв взор наподобява, че е мъчно и даже невероятно да станеш единствената жена в живота на женкаря, само че това не е по този начин. Има няколко трика, които могат да оказват помощ на нежния пол да завоюва сърцето му.

Сприятелете се с него
Този мъж е привикнал с обстоятелството, че дамите падат в краката му и желаят бързо да го завлекат в брачното. За да привлечете вниманието му, можете да станете диаметралност на такива дами, т.е. да започнете с другарство. Приятелството е добра основа за сантиментална връзка, а също така женкарят ще почита приятелката си доста повече, в случай че не се усеща притиснат за освен това. Просто би трябвало да покажете интерес към живота на мъжа, неговите фантазии, желания и занимания, а в това време е значимо да говорите и за вашите проекти.

Грижете се за външния си тип
Женкарите обичат поддържани дами – би трябвало да се грижите за себе си, в случай че желаете да завоюва някой от тях. Важно е постоянно да изглеждате зашеметяващо и първокласно, не забравяйте за женствеността. Изградете си табиет постоянно да ходите с чиста коса и подобаваща прическа, да се гримирате, да носите рокли и високи токчета, както и да се концентрирайте върху преимуществата на външния си тип, като ловко прикривате минусите.

Не се поддавайте на неговия сексапил
Женкарите постоянно се отличават с необикновен сексапил и харизма, тъй че не е изненадващо, че елементарно превземат самоотвержен на дамите. Те съвсем постоянно получават благоразположението на тези представителки на нежния пол, които желаят да привлекат, само че въпреки всичко има изключения от това предписание. Можете да поддържате връзка с женкаря, само че без да показвате, че желаете да го спечелите. Най-добрата тактика би била другарска връзка с детайли на флирт, която не прераства в освен това, до момента в който не пристигна подобаващият миг.

Играйте го кучка
Необходимо е да покажете убеденост в себе си, дано той е наясно, че елементарно да получите всеки мъж. Това ще разсъни интереса му, както и желанието да се състезава, с цел да разбере кой ще се влюби по-бързо - той или самоуверена кучка. По този метод ще е допустимо да се реализира самопризнание, да поставите женкаря на мястото му и да му покажете, че за връзките му с вас би трябвало да прояви почитание и да се потруди повечко.

Не говорете за възприятията си
Мъжете от този вид колекционират своите победи, тъй че в случай че момиче заприказва за усеща, това ще е огромна неточност. По-добре е да изчакате, до момента в който хлътне дефинитивно и пръв направи любовно пояснение.

Вникнете в същността му
Повечето женкари са склонни да приказват едно, а да вършат друго. Те елементарно могат да обещаят вечеря в ресторант или сантиментално пътешестване и по-късно да трансформират проектите си. Доста са несериозни и по-слабият пол би трябвало да е наясно това. Чувствената страна на връзката също е значима за тях, както страстите, които могат да получат от колегата. Ето за какво се погрижете да му осигурите цяла гама от незабравими чувства. И в никакъв случай не забравяйте, че женкарят не е малоумен и не може елементарно да бъде манипулиран. Изисква се майсторство.
И по този начин, в случай че желаете женкаря единствено за себе си, комбинирайте допустимо най-вече от техниките в този лист. Те са доста значими и ще оказват помощ да убедите този разпасан мъж, че си заслужава да бъде с вас.
Разбира се, би трябвало да се готови да понесете куп главоболия - възможни противници, дълго разсъждение от негова страна, както и да търпите изменчивия му темперамент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР