Всички изпадаме от време на време в неудобни ситуации, когато

...
Всички изпадаме от време на време в неудобни ситуации, когато
Коментари Харесай

Нещата, от които никога не бива да се срамувате

Всички изпадаме понякога в неуместни обстановки, когато ни иде да потънем в земята от позор. Някои хора са склонни да обръщат прекомерно огромно внимание на държанието си и се засрамват по-лесно от другите. Тук ще научите от кои неща в никакъв случай не трябва да се чувствате неудобно:

1. От своята емоционалност

Някой ви е обидил или нещо ви е развълнувало толкоз мощно, че не можете да сдържите сълзите си? В това няма нищо неприятно, в края на краищата всички сме човешки същества и всички имаме усеща. В реда на нещата е да проявявате страстите си, вместо да ги потискате. Освен това от време на време сходен изблик на усеща е по-красноречив от 1000 думи!  

2. От своята нерешителност

Мнозина се стесняват да зададат въпрос, когато нещо не им е ясно в работата или във всекидневието. Страхуват се, че другите могат да го одобряват за непросветеност или уязвимост. Всъщност е тъкмо противоположното! Който задава уточняващи въпроси, демонстрира ангажираност и заинтригуваност. Ето за какво умерено питайте, когато има нещо неразбираемо. След това ще се почувствате доста по-добре.

3. От фантазиите си

Мечтаете да се преместите на ново място или да се заловите с някакво шантаво занимание, само че не се осмелявате да споделите с другите, с цел да не ви помислят за мечтател? Не го правете, а отстоявайте самоуверено задачите си в живота! Защото в случай че някой се присмива на фантазиите ви или не ви поддържа, така и така не ви е същински другар. Тогава е без значение какво мисли за вас този субект.

4. От слабостите си

Всеки има мощни и слаби страни. Това е изцяло обикновено, тъй като в последна сметка никой не е съвършен. Пък и в случай че беше по този начин, щеше да е отегчително. Затова не се тормозете, в случай че не умеете или не ви се удава нещо. Това единствено ви прави по-земни и налични. А и както гласи една поговорка, „ Човешко е да се бърка “. 

5. От външността си

Всеки намира някакви дефекти във външния си тип, които го смущават: огромен нос, щръкнали уши или невисок растеж.  Факт е обаче, че никой не може да промени външността си, по тази причина би трябвало да се приемете такива, каквито ви е основала природата. Защото постоянно точно привидните „ недостатъци “ вършат индивида неповторим.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР