Всички имаме разбиране за водката, че тя трябва да бъде

...
Всички имаме разбиране за водката, че тя трябва да бъде
Коментари Харесай

Чиста водка, многократно дестилирана

Всички имаме схващане за водката, че тя би трябвало да бъде неутрално и добре пречистено пиво с мек усет и мирис. Тези нейни качества зависят значително от процеси като дестилацията. Чрез нея се реализира непорочност в изходния артикул, изключително при водката, а когато процесът се повтаря неведнъж, това води до основаването на първокачествен артикул.

Един подобен артикул е новата водка FLIRT 5, която употребява най-високи технологии в дестилационния развой, с цел да обезпечи чувство за чисто високоградусово пиво. Тя залага на 5-кратната филтрация и с това свое изобретение се подрежда измежду световноизвестни водачи на пазара, които също пречистват своята водка 5 пъти.

Наименованието FLIRT 5 идва с безапелационната поръчка, че новата водка е дестилирана 5 пъти, само че питието се свързва с потребителите си и на друго равнище. Изборът на това какъв алкохол да консумираш става все по-емоционален, по тази причина FLIRT 5 залага точно на слогана „ пет страсти в един флирт”.

За водката е значима нейната непорочност – както на тип, по този начин и на съставни детайли. Ето за какво технолозите на водка FLIRT 5 употребяват особено създадена система за колонна филтрация, през която продуктът минава пет пъти, с цел да получи мечтаната непорочност. Така алкохолът се почиства от всевъзможни аромати и примеси, без да губи характерност. Това се дължи както на висококачествената суровина, която технолозите на FLIRT употребяват за изработката на продукта, по този начин и на прецизните професионални умения на самите експерти по дестилацията.



Друго преимущество за FLIRT 5 е главната й съставна част, извлечена от особено селектирана пшеница, която минава през няколко етапи на филтриране и ферментация.

Закупеният първокачествен алкохол минава наново през серия от проби, изследвания и филтриране, тъй че да се обезпечи неоспорим надзор на качеството на крайния артикул.

Така в следствие получаваме извънредно пречистена водка с първокласно качество, която подсигурява единствено приятни мигове при консумация. Постигнат е доста чист и безпристрастен усет, придадена е мекост, баланс и високо качество на напитката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР