Всички имаме проблеми с времето. В рамките на един ден

...
Всички имаме проблеми с времето. В рамките на един ден
Коментари Харесай

11 навика, които само ви губят времето

Всички имаме проблеми с времето. В рамките на един ден просто няма задоволително часове, с цел да създадем всичко, което желаеме.

Въпреки това, в случай че чувствате, че вашето показване в работата страда от невъзможността да планирате деня си, значи е време да поемете надзор над вашето време.

Важно е да разпознаете нездравословните трендове, преди да попаднете в безредна серпантина, която да унищожи кариерата ви. 

От BusinessInsider  споделят 11 ужасни навика, с които просто си губите времето

1. Мултитаскинг

Противно на предстоящото, правенето на няколко неща едновременно не покачва вашата продуктивност. Мултитасинга ви забавя, кара ви да вършиме глупави неточности и убива вашата креативност.

Лесно е да рационализирате този жанр на работа, вярвайки че той ви прави по-ефективни, само че обстоятелствата демонстрират, че крайният резултат е доста по-лош. 

2. Отлагане

Ще ви покажа какъв брой елементарно е да отлагате, но по-късно!

Ако би трябвало да бъдем съществени, това е един неприятен табиет, от който човек най-трудно се отървава. Ако се концентрирате, обаче може да отпуснете неговата хватка. 

3. Пренебрегване на периоди

Може би сте прекомерно надарен и вашият началник е заставен, въпреки и насилствено, да приема вашите закъснения. Може би работната среда във вашата компания е по-спокойна и невзискателна.

Така или другояче, игнорирането на периодите е ужасяващ табиет. Някой ден ще подминете краен период, който е извънредно значим. 

Ако и вие сте жертва на този табиет, има два разновидността. Или шефът ви ще би трябвало да свикне със вашите закъснения, или просто би трябвало да започнете да спазвате периодите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР