Всички хора страдаме от прекомерните количества стрес, които животът ни

...
Всички хора страдаме от прекомерните количества стрес, които животът ни
Коментари Харесай

Как се справят със стреса различните зодии

Всички хора страдаме от несъразмерните количества стрес, които животът ни сервира, а някои отиваме и по-далеч, и започваме да се паникьосваме във всяка малко по-тежка обстановка.

И всеки, несъмнено, търси най-хубавия метод да се оправи с тези страсти – с уединение, повече храна, пътешествия или всичко от изброеното.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КАК съдебна експертиза СПРАВЯТ СЪС СТРЕСА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

Новото видео от канала Видео хороскоп във Vbox7 показва кои са най-хубавите способи за справяне със напрежението за всяка зодия.

Ето и първите три, а останалите може да видите в галерията горе:

Овен

3 несъвместими зодиакални двойки, сред които пламва обич

Типичните представители на тази зодия са доста упорити и решени да реализират това, което са си наумили, даже в случай че това значи да се катерят по стена от хора, които им изясняват, че са тръгнали в неверната посока.

Овенът е кадърен да си блъска главата, до момента в който трудността не помръдне от пътя му. Това, както се сещате, води до доста стрес.

Обикновено от напрежението ги разтоварва не друго, а спорт – катеренето на планини и спане в палатки в рискови условия, рафтинг, бойни спортове, или каране на ски, или са идеалният метод за един изнемощял Овен да влезе още веднъж в релси.

Телец

Най-добрият метод един Телец да се оправи с по този начин произтеклия стрес е като в профил всички компликации по пътя - бързо и дейно. Без отсрочване. Това значи да се любуват и на повече време за себе си - релакс в спокойна конюнктура, гурме ястия, класни питиета и хубава музика.

Най-неприятните черти на зодиите

Близнаци

Кой не познава Близнаци, кой не е бил зашеметен от приказките им?

Тези хора са родени да приказват. Всичко това води до напрежение, историята даже познава Близнаци, които стартират да заекват от отмалялост.

Трите зодии, на които в никакъв случай не трябва да изневерявате

Звездите са им отредили да отдъхват от напрежението с забавна книга в ръка, усамотени на някое кьоше или още по-добре – в леглото, където никой да не ги закача.

Чаша вино или чай постоянно оказват помощ за възобновяване на мозъчната и речева активност, тъй че още на идващия ден да могат да скочат и да проведат десетки диалози до края на работния ден.

Проверете хороскопа си за през днешния ден и на следващия ден в Edna.bg.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР