Всички хора страдаме от прекомерните количества стрес, които животът ни

...
Всички хора страдаме от прекомерните количества стрес, които животът ни
Коментари Харесай

Как се справят със стреса различните зодии?

Всички хора страдаме от несъразмерните количества стрес, които животът ни сервира, а някои отиваме и по-далеч, започваме да се паникьосваме във всяка малко по-тежка обстановка. И всеки, несъмнено, търси най-хубавия метод да се оправи с тези страсти – с уединение, повече храна, пътешествия или всичко от изброеното. Вижте кои са най-хубавите способи за справяне със напрежението за всяка зодия:

Овен

Типичните представители на тази зодия са доста упорити и решени да реализират това, което са си наумили, даже в случай че това значи да се катерят по стена от хора, които им изясняват, че са тръгнали в неверната посока. Овенът е кадърен да си блъска главата, до момента в който трудността не помръдне от пътя му, а това предизвиква много стрес.

Обикновено от напрежението ги разтоварва спорта – катеренето на планини и спане в палатки в рискови условия, рафтинг, бойни спортове, каране на ски. Това са идеалните способи за един изнемощял Овен да влезе още веднъж в релси.
 стрес Thinkstock/Getty Images
Телец

Телците са миролюбиви и търпеливи, стремят се да основават естетика и доста постоянно се съгласяват даже със обстановки, които по никакъв начин не са им по усета, само че... внимавайте, не злоупотребявайте с търпението на Телеца. Не обичат разправиите, и най-много не обичат деянията на експанзия, разчитат на възприятията си и следят доста дълго преди да създадат генерални умозаключения.

Един Телец може да се оправи със напрежението с отмора, релакс в спокойна конюнктура , гурме ястия , класни питиета и хубава музика.

Близнаци

Кой не познава близнаци, кой не е бил зашеметен от логореята им? Тези хора са родени, с цел да подобрят международния връх по скорострелно говорене, само че без да се споделя нищо значително. Всичко това обаче води до неимоверно напрежение и историята даже познава Близнаци, които стартират да заекват от отмалялост.

Звездите обаче са им отредили да отдъхват от напрежението с забавна книга в ръка, усамотени в някое кьоше или още по-добре – в леглото, където никой да не ги закача. Чаша вино или чай постоянно оказват помощ да възобновяване на мозъчната и речева активност, тъй че още на идващия ден да могат да скочат и да проведат 345 диалога до края на работния ден.
 стрес Thinkstock/Getty Images
Рак

Самотникът на зодиака е и доста сензитивен – задоволително е някой на улицата да го огледа изкривено и Ракът ще се обиди, депресира и отдръпна в черупката си. Не е загадка за никого, че Раците лекуват напрежението и депресията с алкохол, които разреждат с капки сълзи.

За тях звездите предлагат пътешествията до морски дестинации, дълги разходки, изразходване на морски блага и секс.

Лъв

Лъвовете са тези представители на зодиака, които, в случай че се паникьосат от това, че някой не им обръща задоволително внимание, стартират да излизат рошави и омърлушени от у дома и като цяло наподобяват на в действителност един уплашен лъв от резервата Мара-Мара. Лъвовете се възвръщат най-добре, като вървят на шопинг, купуват си парфюми, посещават културни събития и отпускат по питейни заведения. Когато ги видите още веднъж вчесани, с уверена походка и подготвени да ви отхапят ръката, значи са се отървали от напрежението.

Дева

Стресираната Дева е нещо, което никой естествен човек не желае към себе си – задоволително напрягащи са и без да са уплашени. Неподредените по цвят тениски в шкафа или лъжички за десерт, които имат петна от вода, са нещо, което може да ги извади от равновесие и по-късно пътят към възобновяване на салдото е много комплициран.

Девите се възстановят от напрежението, като си подготвят дребни неща за ядене - да вземем за пример пържени люти чушки. Или си подреждат бурканчета с подправки. Или долап с чорапи.

Везни

Везните са хора на обществения живот – дайте им да излизат, да танцуват, да пият напитки и да приказват с хора – все неща, от които не зависи нищо значително в живота им. Когато обаче им се наложи да решат нещо изрично, Везните се побъркват от стрес, даже в случай че решението е дали да си поръчат ориз или чорба. Затова най-хубавото, което могат да създадат за себе си, е да отидат на ол-инклузив отмора, където има доста от всичко, тъй че да не им се постанова да избират. И стресът обезпечено ще изчезне.

Скорпион

Секс, секс, секс и още секс. Това е животът на Скорпиона, който обаче има потребност да се възвърне от цялата тази гимнастика и най-хубавият метод да го направи е като замине за Италия и се отдаде на едноседмичен воаяж, в който се храни с паста, пие алено вино, слуша италианска музика и най-важното – не прави секс. Без суматоха, Скорпиони – това е единствено една седмица! След това още веднъж ще сте на фронта, в цялостна бойна подготвеност.

Стрелец

Стресираният Стрелец е доста нещастна панорама – комплициран, безреден и невротичен, кадърен да изхвърли всичко през прозореца от нерви и по-късно трагично да се метне на леглото и да плаче дълго. Най-добрият метод да не се стига до там е, в случай че Стрелецът си вземе отмора от интернет, телефон и компютър, както и от хората като цяло. Това ще успокои Стрелците за нула време.

Козирог

Козирозите са едни от хората, които се стресират минимум, тъй като са си създали авансово сметката за всичко. Те най-добре могат да се провиснал, в случай че парите им са на несъмнено място, всичко е платено и не дължат никому нищо. Може да вземем за пример да вървят в банката всеки ден и да си гледат извлечението от сметката или пък да прегледат нумизматични изложения – това са действия, които сигурно ще стабилизират един леко разтърсен Козирог.

Водолей

Водолеите са спонтанни и импулсивни хора и това им коства много нерви. Стресът ги залива като цунами и могат да станат доста невротични, внезапни и хапливи. Паниката ги сграбчва за гушата за най-дребните неща, като разкъсан цип или проблеми с интернета. Тогава просто стартират да се тресат от нерви и да повтарят, че краят на света е близо.

Спасението им е в планината или някъде из природата, където могат да крещят, до момента в който им мине. Почивката у дома, на пуснати пердета и с прекрасен филм, също е нещо, което им работи безотказно.

Риби

Тези фантастични и нежни същества, които плуват елегантно из житейските потоци и в никакъв случай не знаят от кое място някой ще ги улови, се стресират от най-малките неща. Някой им е дал отговор на имейла по метод, който не им се коства задоволително топъл? Страхотно, имате една уплашена Риба, която ще се изтрие от инернет, от лицето на света, отвред, до момента в който й мине.

Рибите се възвръщат от напрежението с пътешестване, с чаша вино и хубава храна, най-вече с десерт. Посещението на културни мероприятия, изключително в случай че са сами, също им работи доста зареждащо.

Вижте по какъв начин да се преборим със напрежението и депресията:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР