Всички говорят за него - Тимъти Шаламе е на път

...
Всички говорят за него - Тимъти Шаламе е на път
Коментари Харесай

Тимъти Шаламе е първият мъж на корица на британския Vogue

Всички приказват за него - Тимъти Шаламе е на път за се трансформира в супер звезда, в напълно млада възраст, защото е надарен, необикновен, доста харизматичен. По тази причина и стана първият мъж, който се появява самичък на корицата на английския " Vogue " в неговата 106-годишна история.

Главният редактор на списанието Едуард Енинфул сподели, че е чакал подобаващ миг, с цел да сложат мъж на корицата, добавяйки, че желал това да се случи безгрижно, естествено. 

Енинфул разказва 26-годишния артист като " олицетворение на съвременен мъж, като артист и като персона ". 

" Когато започнахме да приказваме за опцията за това взаимоотношение преди няколко месеца, незабавно стана ясно, че Тимъти е просто Тимъти. Нито е основан, нито рекламиран от холивудските и стилните машини, с цел да се хареса на младежи или баби, дами или мъже, той просто е себе си. Той е човек за всички ".

" И по този начин, ето го, млад артист на върха на ранната си кариера, който припомня за Дийн и Ди Каприо от последните десетилетия, само че с връзка с новото потомство, което унищожава старомодните показа за неустрашимост ", споделят още редакторите. Леонардо дал скъпи препоръки на младия си сътрудник, писа " Consequence ". " Никаква твърда дрога и без филми за супер герои ", споделил холивудският ас. 

Снимките за две различни корици на английския " Vogue " са направени от Стивън Мейзъл по време на фотосесия, която Шаламе разказва като обичаната си до момента.

По време на изявлението си Шаламе приказва за локдауна по време на COVID-19, като сподели, че това го е предиздвикало " ненадейно и доста съществено да осъзнае ", че е възрастен.

" Винаги съм си плащал налозите, постоянно съм ходил на ортодонт, само че по какъв начин внезапно разбрах, че съм пораснал?! Когато Коронавирус удари, трябваше да направя крачка обратно и да се смиря с концепцията, че кариерата ми би трябвало да изчака. Открих, че би трябвало в действителност да бъда почтен със себе си, че това,  което съумях да реализира в живота, беше опряно до стената. Чудо ме докара до мястото, където съм ", регистрира още той. 

Шаламе в момента играе в канибалската любовна история " Bones And All " ѝ, режисирана от Лука Гуаданино, който работи с артиста във кино лентата от 2017 година " Call Me By Your Name ". Филмът донесе на Шаламе номинация за " Оскар " за най-хубав артист.

Той също по този начин взе участие в идната предистория на Уили Уонка, мюзикъл за ранния живот на героя от " Чарли и шоколадовата фабрика ", който би трябвало да излезе идната година.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР