Всички гледаме на кучетата като любящи, отдадени създания, които ще

...
Всички гледаме на кучетата като любящи, отдадени създания, които ще
Коментари Харесай

Най-любвеобилните породи кучета

Всички гледаме на кучетата като любящи, отдадени създания, които ще създадат всичко, с цел да угодят на притежателите си. Но знаете ли, че има породи, които са по-дружелюбни от другите. Ето няколко образеца за най-любвеобилни породи кучета.

Голдън Ретривър

Голдън Ретривърът се смята за най-популярната порода кучета в Съединени американски щати. И това не трябва да ви изненадва. Онези от нас, които търсят „ огромната “ обич, това куче е най-подходящо. Тези кучета са освен доста любвеобилни, само че и са съвършените сътрудници. Те са доста умни и послушни, а с подобаващото образование ще се трансфорат в идеалния домакински любим.

Лабрадор

Подобно на Голдън Ретривъра, Лабрадорът е една от най-хубавите породи кучета за домакински любим. Козината му може и да е по-къса, само че любовта и предаността му към хората не може да бъде сложена под въпрос. Тези кучета са доста атлетични и в никакъв случай не биха се отказали да тичат, играят или извършват желанията на притежателите си.

Брюкселски грифон

 Грифон

Една от най-често употребяваните изречения, описващи това сладко куче, е „ маймунско лице “. Брюкселският грифон е дребен, устойчив, радостен и завързан домакински любим. Тази порода се схващат отлично и с други животни. Когато става дума за любов, брюкселският грифон е едно от най-любвеобилните животни.

Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол

Кой не би се влюбил в огромните кафяви очи на Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол? Тази порода кучета не обичат нищо повече от това да се гушкат със стопанина си, да прекарват деня с него. Те са доста любвеобилни и благи кучета.

Бобтейл

Пухкавата им четина не е единствената привлекателна линия на тази порода. Те обичат да гушкат. Но освен това – когато са на открито, тези кучета нямат нищо срещу да си играят, да тичат, да извършват команди. Тази порода са бързи и ловки, само че и доста интелигентни.

Афенпинчер

 Афенпинчер

Тези дребни приятелчета са доста лоялни и любвеобилни животни. Афенпинчерът се схваща добре с деца. Поради мощния си ловджийски инстинкт, дребните домашни любимци не са целесъобразни в домакинство с афенпинчер.

Американски питбул териер

Въпреки отрицателната си известност, всеки, който в миналото е имал удоволствието да се грижи за американски питбул, ще оспори тези легенди. Тези кучета са всеотдайни домашни любимци, които обичат да прекарват всеки миг със фамилията си.

Чихуахуа

Кучетата от порода Чихуахуа са доста мощни, макар дребната си „ опаковка “. Те не обичат нищо повече от това да е със стопаните си. Тези кучета постоянно преследват стопаните си от стая в стая и са подготвени да се гушкат когато и да е.

Коли

 Бордър коли

Тази порода са доста чувствителни, имат съвсем шесто възприятие, когато става въпрос за потребностите на стопаните им. Колитата са доста любвеобилни кучета и привързани животни. Те се схващат отлично с децата и постоянно биха отделили време и сила, с цел да се уверят, че пазят дома ви.

Тези породи са идеални кучета-компаньони и биха се радвали да ви обгрижват.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР