Всички герои в сериала Приятели бяха изключително близки, но особено

...
Всички герои в сериала Приятели бяха изключително близки, но особено
Коментари Харесай

Кортни Кокс и Мат Лебланк с трогателни спомени за Матю Пери: Лети, приятелю!

Всички герои в сериала " Приятели " бяха извънредно близки, само че изключително мощна беше връзката на Чандлър с Джоуи и несъмнено с неговата огромна обич - Моника, припомня .

 

Две седмици след неочакваната гибел на Матю Пери, неговите " екранни другари " откриха сили да споделят красивите си мемоари с починалия артист. Особено покъртителен е Мат Лебланк, който показа в профила си серия фотоси от времената на паметния сериал. „ С тежест в сърцето споделям „ довиждане ”. Времето, което прекарахме дружно, почтено казано, е измежду обичаните моменти в живота ми. За мен беше чест да споделям сцената с теб и да те назовавам мой другар. Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб, и в никакъв случай няма да те не помни. Никога. Разпери криле и лети, братко, най-сетне си свободен. И допускам, че ще задържаш 20-те $, които ми дължиш ”, написа Лебланк.

Кортни Кокс, която изигра Моника в ситкома, разкри, че в началото двамата с Чандлър е трябвало да имат единствено еднократна любовна спекулация. Феновете обаче толкоз харесали концепцията двамата да бъдат двойка, че сценаристите нямали избор.

 

„ Толкова съм признателна за всеки миг, който имах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден. Когато работиш с някого толкоз тясно, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които би желал да показа ”, написа актрисата, като разгласява една от обичаните си подиуми от " Приятели " с Матю Пери.

„ Чандлър и Моника трябваше да имат една нощ в Лондон. Но поради реакцията на публиката, това стана началото на любовната им история. В тази сцена, преди да стартираме да снимаме, той прошепна занимателна имитация, която да кажа. Често правеше такива неща. Той беше занимателен и благ ”, написа в поста си екранната Моника.

 

На 28 октомври Матю Пери беше открит в безсъзнание в джакузито на калифорнийската си вила от своя помощник. След идването на службите за незабавна помощ артистът не е могъл да бъде реанимиран.

 

Пери е най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в „ Приятели “ и взе участие във всичките 234 епизода от 10-те сезона на сериала. Той взе участие и в други телевизионни излъчвания през годините, в това число " Бевърли Хилс 90210 ", " Западното крило " и " Стари другари ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР