Всички двойки се карат, а какво по-хубаво от сексът за

...
Всички двойки се карат, а какво по-хубаво от сексът за
Коментари Харесай

5 пози за разтърсващ секс след скандал СНИМКИ

Всички двойки се карат, а какво по-хубаво от сексът за помиряване, който да укрепи връзките. След спор доста хора желаят да се прегърнат и по-късно стартира да им става палаво. Точно в този момент е време да бъдете буйни, само че нежни, груби, само че благи. Как да съчетаете всичко това и да влудите от кеф половинката.

Е, в идващите редове ще ви дадем няколко съвета, с които ще помните интимните си мигове много дълго време и ще ви се прищява дори по-честичко да се карате и спорите.

Задържан



Легнете на една страна, обърнати един към различен. Нека дамата постави крайници си върху бедрото на мъжа Хванете се крепко и започнете да се движите напред-назад. Междувременно не спирайте да се целувате, да шепнете мръсни неща в ухото на другия и просто се радвайте, че сте се сдобрили.

Устни извинения



Ако половинката ви към момента не се усеща удобно и е нервна поради нещата, които са ви скарали, то просто се отдайте на орални милувки. Оставете го да егне по тил и започнете да му доставяте наслаждение с ръце и език.

До стената



Ако и двамата към момента сте смутени от спора, то убийсте го с гняв и буен секс. „ Искам те тъкмо в този момент ”. Застанете до стената, облегнете гърба си на нея, вдигнете единия си крайник, а с другия пазете баланс. Нека половинакта ви хвана повдигнатия ви крайник преди да проникне във вас. Гарантираме ви ужасно наслаждение.

Арестуван



След свада може би имате потребност от дълъг и сетивен секс. Остевете мъжът ви да легне на леглото, седнете върху него с лице към неговото. Хванете ръцете му, опрете го на стената, докосвайте го с устни, шепнете в ухто му. Правете тъкмо това, от което имате потребност.

Омм



Понякога след скандал имате потребност да възстановите доверието в половинката. Тази поза е класическа за тантричния секс. Единият сътрудник сяда с кръстосани крайници, а другият сяда в него, преплитайки крайници към кръста му, написа jenata.blitz.bg.Гледайте се в очите, дишайте умерено и се движете постепенно. Гарантираме ви, че ще постигнете неповторима непосредственост.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР