Всички довършителни дейности по варненския булевард Васил Левски трябва да

...
Всички довършителни дейности по варненския булевард Васил Левски трябва да
Коментари Харесай

Николай Пашов: До края на месеца бул. Левски ще има акт 16

Всички довършителни действия по варненския бул. „ Васил Левски ” би трябвало да приключат тази седмица, а до края на месеца оборудването ще получи Акт 16 и публично ще бъде въведено в употреба. Това съобщи в ефира на Дарик шефът на компанията реализатор „ Хидрострой ” Николай Пашов. Той увери, че са отстранени всички проблеми към пропадналото след проливния дъжд кръгово кръстовище в региона Автогарата. Не би трябвало отсега нататък да има наводнявания по трасето на новия бул., сподели още Николай Пашов и подсигурява, че казусът с отводняването е решен с разширение на дерето, което към този момент ще поема огромни количества вода.

Скатът под гетото „ Максуда ” ще бъде горист, откакто се изградят диги и се оформи откосът. Това ще предотврати нови свличания на земни маси.

Елипсовидното кръгово кръстовище до циганската махала, което следва да бъде построено, ще позволи проблемите със тапите при включването от улица „ Девня ”, счита Пашов.

По пасарелките остават леки довършителни работи, а асансьорите им към този момент работят. Предвижда се построяването на още едно оборудване за пешеходци, което ще премоства бул. „ Цар Освободител ” под ВиК.

По информация на Николай Пашов, оптимално позволената скорост по новата пътна права ще бъде 50 км/ч, а след формалното въвеждане на обекта в употреба ще бъде реализиран и надзор от Пътна полиция.

Ремонтът на Морска градина също е към края си и тази седмица ще бъдат приключени всички строителни действия, сподели още Пашов. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР