Всички доказателства и факти по досъдебното производство по обвиненията срещу

...
Всички доказателства и факти по досъдебното производство по обвиненията срещу
Коментари Харесай

И Борисов, и Менда Стоянова били разпитани за Васил Божков

Всички доказателства и обстоятелства по досъдебното произвеждане по обвиняванията против Васил Божков се ревизират , както това се прави както за доказателства, които разобличават обвинения или отегчават неговата отговорност, по този начин и доказателства, които оправдават обвинения или смекчават отговорността му. Това твърдят от прокуратурата, като от прессъобщението им от през днешния ден излиза наяве и че с изключение на финансовият министър Владислав Горанов, който самичък преди време го разгласи, по досъдебното произвеждане като очевидци са разпитани и националният представител и ръководител на Комисията по бюджет и финанси Менда Стоянова, по този начин и министър председателят Бойко Борисов. Самият Владислав Горанов е бил разпитван два пъти, излиза наяве от прессъобщение на прокуратурата.

От Държавна организация " Национална сигурност " са открили, че " УниКредит Булбанк " АД не е уведомявала САД " Финансово разузнаване " при осъществяване на заплащания на суми над 30 хиляди лева ., според ЗМИП. Установено е, че тегленията на каса в брой от пълномощници от сметки на Божков, в следствие са му били предоставяни персонално, само и единствено на него в офис на ул. " Московска " 43 в столицата.

По досъдебното произвеждане са направени и молби за правна помощ, както и Европейски заповеди за следствие , които са изпратени до страни членки на Европейския съюз.

Всички събрани доказателства подлежат на деликатна инспекция, без значение дали същите са посочени под формата на комикси в обществените мрежи или по различен метод . Лична преценка на всеки обвинен или обвиняем е да реши по какъв метод да осъществя своята отбрана в хода на досъдебното и правосъдното произвеждане.

От прокуратурата показват още, че дейностите по следствието и в постройката на " НОВЕ ИНТЕРНАЛ " ЕООД на ул. " Московска " №43. До момента са открити и конфискувани по планувания законов ред 3610 предмета, притежаващи признаци на движими културни полезности . Очаква се прогнозният им брой да надвиши 10 000 . От прокуратурата към този момент два пъти популяризират снимков материал от конфискуваното и описаното, като и през днешния ден показват подобен.
 Снимка 484767
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР