Всички добре знаем, че алкохолът крие своите рискове за нашето

...
Всички добре знаем, че алкохолът крие своите рискове за нашето
Коментари Харесай

Какво да ядем преди пиенето на алкохол, за да избегнем махмурлука?

Всички добре знаем, че алкохолът крие своите опасности за нашето здраве, изключително когато ни се случи да прекалим. Въпреки това, има характерни способи да се подготвите и да сведете до най-малко евентуалните негативи, преди да се впуснете във забава с пиво в ръка. Избирането на верните храни преди да се насладите на чаша алкохол може да ви избави от глада, ще ви помогне да поддържате електролитите си в равновесие и да намалите подлия махмурлук на идващия ден.

Сьомгата е звезда в категорията на храните, подобаващи при банкет на алкохол, с помощта на своето богато наличие на омега-3 мастни киселини, които са известни с многочислените си изгоди за здравето. Има проучвания, които показват, че омега-3 може да има роля в ограничението на негативните резултати от алкохола, в това число мозъчните възпаления. Освен това, сьомгата е отличен източник на протеини, които могат да забавят усвояването на алкохола в тялото.

Храните с високо наличие на протеини, като яйцата, са идеални за консумация преди празнуване с алкохол, като оказват помощ да запълните стомаха си и да забавите усвояването на алкохола. Протеините са извънредно основни за поддържането на задоволеност за дълги интервали, което може дейно да предотврати изненадващия апетит, който постоянно се появява след пиенето.

Бананите са превъзходен избор за консумация преди пиянство, защото са богати на фибри, които забавят абсорбцията на алкохола, и калий, който оказва помощ за избягването на несъответствието на електролитите, постоянно срещан при приложимост на алкохол.

Неподсладеното кисело мляко е съвършен избор за хранене преди нощ на занимания с алкохол, предлагайки добър баланс сред белтъчини, мазнини и въглехидрати, и поддържайки ви сити, с цел да избегнете алкохол-индуцирания вкус.

И най-после, сладките картофи са освен превъзходен източник на калий за баланс на електролитите, само че и оферират благосъстояние от комплицирани въглехидрати, които се разграждат постепенно, предлагайки намаляване на резултатите от алкохола.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР