Всички четирима непосредствени извършители на атентата край Москва са открити

...
Всички четирима непосредствени извършители на атентата край Москва са открити
Коментари Харесай

Путин: Всички извършители на кървавия терористичен атентат край Москва са заловени

Всички четирима непосредствени причинители на атентата край Москва са открити и арестувани. Това съобщи в телевизионно послание към нацията съветският президент Владимир Путин. Той назова " кървясъл безчовечен терористичен атентат " снощната при която починаха 143-ма души. Президентът сервира състрадание на околните на жертвите и разгласи утрешния 24 март за ден на народен печал. Путин изнесе детайлности към задържаните.

" Те са се пробвали да се скрият, движейки се към Украйна, където, по педварителни данни, за тях от украинска страна е квалифициран прозорец за преход на държавната граница. Като цяло са арестувани 11 души. Федералната работа са сигурност на Русия и другите правоохранителни органи работят за откриване на всички способствали терористите: на тези, които са им осугирили превоз, които са им обезпечили излаз от мястото на престъплението, които са им подготвили тайници с оръжия и муниции ", акцентира Путин.

Афганистанският клон на в свои канали в обществените мрежи. Източник от американското разузнаване удостовери по-късно, че ислямистката организация е виновна за нападението.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР